AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows XP Service Pack 2

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
keeperman İletim - 10/01/2006 : 15:31:29
Arkadaşlar Windows XP Service Pack 2 nedir ve ne işe yarar?Yüklersem bilgisayarımda ne gibi değişiklik veya yenilik olur?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mj İletim - 17/01/2006 : 04:39:39
servis pack adindanda anlayacağın gibi serbis bloğudur.
windows içerisindeki açıkları kapatmanı ve güncellemeleri takip etmeni kolaylaştırır. internetten gelen saldırılara karşı bir güvenlik duvarı oluşturur.

ayrıca arkadaşım biraz ingilizcen varsa gir microsoft sitesine oradan takip et daha eçık bilgiler elde edebilirsin son yenilikler hakkında..
iyi çalışmalar
fatih52 İletim - 12/01/2006 : 13:58:49
Normal sistemde iyi çalışıyor.Sadece sp1 e göre açılış ve kapanış ikiye katlandı bende.Her xp ye lazım :)
ceberruh İletim - 10/01/2006 : 21:58:51
alıntı:
pmaker tarafından yazılan:

Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.

Böyle bir şey yok. Uygun sistemlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aksine windows işlemleri daha sistemli yaptığı için herşey daha hızlı işliyor. Belik senin kullandığın makinada bir sorun olabilir. Kısacası SP2 windows için bir nevi temel taş diyebilirim. Son olarak SP2 den sonra onlarca güncelleme paketleri yayınlandı...
keeperman İletim - 10/01/2006 : 16:17:39
Teşekkürler.Sen bu tip konularda baya bilgilisin.Bilgisayar üzerinemi okuyosun?Neyse beni ilgilendirmez,tekrar teşekkürler.:):):)
fatih52 İletim - 10/01/2006 : 15:59:44
Şuana kadar çıkan xp yamalarının bir bütünüdür.Bilgisayarın güvenliğini en üst düzeye çıkartır,bluetooth gibi cihazları otomatik yükler.Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.

0.03 Snitz Forums 2000