AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Windows XP Service Pack 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 10/01/2006 :  15:31:29  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Windows XP Service Pack 2 nedir ve ne işe yarar?Yüklersem bilgisayarımda ne gibi değişiklik veya yenilik olur?

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 10/01/2006 :  15:59:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şuana kadar çıkan xp yamalarının bir bütünüdür.Bilgisayarın güvenliğini en üst düzeye çıkartır,bluetooth gibi cihazları otomatik yükler.Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 10/01/2006 :  16:17:39  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler.Sen bu tip konularda baya bilgilisin.Bilgisayar üzerinemi okuyosun?Neyse beni ilgilendirmez,tekrar teşekkürler.:):):)

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 10/01/2006 :  21:58:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
pmaker tarafından yazılan:

Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.

Böyle bir şey yok. Uygun sistemlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aksine windows işlemleri daha sistemli yaptığı için herşey daha hızlı işliyor. Belik senin kullandığın makinada bir sorun olabilir. Kısacası SP2 windows için bir nevi temel taş diyebilirim. Son olarak SP2 den sonra onlarca güncelleme paketleri yayınlandı...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 12/01/2006 :  13:58:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Normal sistemde iyi çalışıyor.Sadece sp1 e göre açılış ve kapanış ikiye katlandı bende.Her xp ye lazım :)
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/01/2006 :  04:39:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
servis pack adindanda anlayacağın gibi serbis bloğudur.
windows içerisindeki açıkları kapatmanı ve güncellemeleri takip etmeni kolaylaştırır. internetten gelen saldırılara karşı bir güvenlik duvarı oluşturur.

ayrıca arkadaşım biraz ingilizcen varsa gir microsoft sitesine oradan takip et daha eçık bilgiler elde edebilirsin son yenilikler hakkında..
iyi çalışmalar
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000