Şuana kadar çıkan xp yamalarının bir bütünüdür.Bilgisayarın güvenliğini en üst düzeye çıkartır,bluetooth gibi cihazları otomatik yükler.Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.
Ayrıca bilgisayarıda ağırlaştırır her nedense ve download hızınıda sanki etkiliyor gibi yani hızlandırıyor.Yani işe yarar bişey.
Böyle bir şey yok. Uygun sistemlerde sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aksine windows işlemleri daha sistemli yaptığı için herşey daha hızlı işliyor. Belik senin kullandığın makinada bir sorun olabilir. Kısacası SP2 windows için bir nevi temel taş diyebilirim. Son olarak SP2 den sonra onlarca güncelleme paketleri yayınlandı...
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
servis pack adindanda anlayacağın gibi serbis bloğudur. windows içerisindeki açıkları kapatmanı ve güncellemeleri takip etmeni kolaylaştırır. internetten gelen saldırılara karşı bir güvenlik duvarı oluşturur.
ayrıca arkadaşım biraz ingilizcen varsa gir microsoft sitesine oradan takip et daha eçık bilgiler elde edebilirsin son yenilikler hakkında.. iyi çalışmalar