AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 PC Hakkında 2 soru

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FaTaL_ErRoR İletim - 05/01/2006 : 17:52:32
1.si; Arkadaşlar pc kendi kendine yazı sitlini değiştirdi. yani bu klasör adları, msn deki kişilerin adları,yukarıdaki dosya,düzen,görünüm,sık kullanılanlar...vs yazan yerler....hepsinin yazı stlili değişti. silik ve küçük oldu yani çok dandik bana da sinir bastı lütfen bilen biri yardım etsin nasıl değiştirebilirim?
2.si; Bilgisayarı açtığımda msn de otomatik açılıyor. kendiliğinden açılması için ben ayarlamıştım ama artık istemiyorum açılmasını ve nerden değiştireceğimi de unuttum..yardımcı olursanız sevinirim..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 09/01/2006 : 12:41:37
Pardon onu görmemişim
-eL_Niño- İletim - 09/01/2006 : 12:06:28
alıntı:
HıghVoltage tarafından yazılan:

bilgisayarını açtığında msn in otomatik olarak açılmasını istemiyosan msn penceresinde üst kısımda sırasıyla araçlar/seçenekler/genel e tıkladığında oturum açma ile ilgili ayarlar var ordan halledebilirsin.

P@L@D1N zaten 2. cewap burda var
ArcHAng3L İletim - 09/01/2006 : 10:15:04
Fuzbing ilki cevaplanmış ben 2. soruya geçeyim. Aç msn'i oturumu kapat de. sonrasında parolanı yazdığın yerin altındaki 3 kutucukla ayarları yapabilirsin ya da başlat>>çalıştır'dan msconfig yaz. önüne gelen pencereden başlangıç sekmesini tıkla ve msmsgs ve MsnMsgr'nin yaznındaki kutucuğun işaretini sil. böylece başlangıçta windows ve msn messenger ler açılmaz
yognis_34 İletim - 09/01/2006 : 02:40:04
ben sohbete giriyorum fakat sayfa açılıyor ama sol üstte X işareti çıkıyor bu sorunu hallede bilcegim bir program var ama bilmiyorum nereden bulabilecegimi yardım edin....
FaTaL_ErRoR İletim - 06/01/2006 : 11:40:59
ok highvoltage dediğin gibi yaptım düzelttim sorunu sağolasın

0.03 Snitz Forums 2000