Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
bombula
İletim - 10/10/2005 : 00:31:07 Paraya kıyıp aldım bi tene İçinden 10 gunluk beleş şifre çıktı.Emme nası aktif edeceğimi bulamadım.Oyunun orj. aylık 12.99 euro 6 aylık 66.99 euro........O kadar paraya değecekmi öğrenmek istiyom.Bu pass şifresini nası aktif hale getirebilirim bilen varsa ecele yardım.....
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
webci2
İletim - 21/11/2005 : 11:36:24 hangi kartlar nerde dostum sanal kartmı anlamadım sanal kart diyosan once kendine vadesiz bir hesap açtırıyosun sonra bu hesap için bankana internet subesi açılsın diyosun yani internetten kullanabilmen için zaten internet suben açılınca gerisi kolay orda kartlar bölümünden sanal kart oluştur diyosun :D oldukça kolay yapamazsan bankadan yardimci olurlar herhalde ben garanti kullanıyorum çok rahat digerlerindede bu sanal kart ve internet şubeciliği vardır herhalde bilemiyorum bu arada benim 28 hunter ım var :D bir türlü oturup kasamadım neyse başka bişey daha diycem ex. paketi çıkacakmış yakında buyuk ihtimalle herkez ona geçecek sanırım bi 50 kağıt daha tosluycaz :( yeni iki ırk daha geliyo ya ondan dolayı ama fiyata bir kesinlik yok internetten de indirilebileceği söyleniyo daha doğrusu herkez bişey söylüyo kesinlik yok ingilizcem olsa ana sayfasından bakıcam ama ingilizcem yok :D hadi sana kolay gelsin
bombula
İletim - 20/11/2005 : 19:10:31 İyi güzelde bu kartlar nerde?Ne kadar teknosası bimexi vatan compituresi :) varsa gezdim yok?
webci2
İletim - 31/10/2005 : 16:07:42 sanal kart kullanmanı neden tavsiye ettiğimi söyliyeyim cünkü sen hesabından sanal karta rahatlıkla aktarım yapabiliyorsun ve de sanal karta aktardığından fazlasını çekemiyolar :D yani belli bir güvence bana dediklerinde inanmamıştım normal kredi katrıyla olcaksa işlermlerin dikkatli ol wow la ilgili bişey olmaz fazla para çekimi filan ama oyunu kullanarak kredi kartına ulaşım bunu kullanan lar var elektronik ortamda hiç bir şeye güven olmaz
webci2
İletim - 31/10/2005 : 15:36:16 kredi kartına çözüm bulamadım bende oraya bi nuramara girecen illa ben sanal kart kullandığım için sorun olmadı ama onun için para çekmiyo senden yani 10 günlük için para filan çekmiyo orjinal şifreyi girdikten sonra para çekmeye başlıyo bi kart numarası bulacaksın artık sanal kart tavsiye edilir
bombula
İletim - 31/10/2005 : 14:09:10 WEbci denedim ama bu genede kredi kartı istiyor.İstediği yere 10 günlük cd keyi yazdıktan sonra başka bişi yapmamıza gerek varmı?