Paraya kıyıp aldım bi tene İçinden 10 gunluk beleş şifre çıktı.Emme nası aktif edeceğimi bulamadım.Oyunun orj. aylık 12.99 euro 6 aylık 66.99 euro........O kadar paraya değecekmi öğrenmek istiyom.Bu pass şifresini nası aktif hale getirebilirim bilen varsa ecele yardım.....
Şindi bombula kardeş aktif edebilmem için genede 12.99 ödüyon cigerim.Bu 10 gunluk beleş sana o yatırdığın 1 aylık paraya ilaveten 10 daha fazla kullanmanı sağlıyor.Yane neymiş.......Gene para vercen gene para vercen....değecekmi görcez..
eminmisin dostum ben 10 günlüğü yükledim oynadım daha sonrada orjinalin şifresini girip devam ettim senin bir yanlışın var gibi bence sen bidaha bak bu konuya yanlış bilgi vermeyelim üyelere sen bir problem yaşamışsındır belki kayıtta çünkü ben 10 günlükle başladım
Alla alla ?? Olabilirde, ama nası bi hata olacakki?Bi anlat bakem nerde yanlış yaptığımı öğrenem.Bi çok yerde sordum çünkü kimse bilemedi.Sonunda galiba oynasana .com da biri "önce para verip aylık veya 6 ay alcan sonra bu o aldığın süreye 10 gün daha ilave edecek" demişti.
bilemem nasıl bir hata olduğunu 10 günlükle kayıt yaptıysan 10 gün sürüyo parasız daha sonra orjinal şifresini istior yazıyosun kaldığın yerden parasıyla oynamaya başlıyosun ben öyle yaptım sana kimler ne dedi bilemem ben de yeniyim desem yeridir 24 level hunt 16 level warlock var hem düşünsene bi niye 10 günlük beleş bi ilave yapsınlarki saçmalık bence demek için o 10 günlük şifre :D kayıt yapmadıysan şansını bidene bu şekilde