|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
psxmaster |
İletim - 15/07/2003 : 11:23:32 Merhaba arkadaşlar, Ben uzun süredir Ultima Online oynuyordum (Yani oyun çalışıyordu). Ama artık çalışmıyor ve bağlanamıyor (hiçbir server'a). Ne yapmalıyım?
Ayrıca bugün Everquest aldım. Aranızda başka Everquest oynayan varsa benimle irtibata geçebilir. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ocean |
İletim - 19/07/2004 : 13:25:41 şu anda avalonun nası bi server olduğunu bilmiyorum fakat sana türkiyenin iki ve en iyilerinden[bana göre] free shardını söyleyeyim
1:Benim oynadığım Dark Venue 2:.Galiba Türkiyenin ilk serverlarından olan Nebula
İkisininde adreslerini vereyim:
1.www.darkvenue.com /fakat şuanda üyelik{yani account} alımları açık değil ve maalesef de üyelik olmadan oyuna girilmiyor.
2.www.nebula.gen.tr Bunun account alımlarının açık olması lazım.
Hadi sana iyi Ultimalar.
Not:BU OYUN BAĞIMLILIK YAPIYOR |
whiteraistlin |
İletim - 11/07/2004 : 20:56:09 http://www.avaturk.net/avalon
Bu adresten Bağlantı'yı seç, oradan da UO Gateway'i indir. Bu program aracılığı ile yabancı bir sürü Freeshard'a bağlanabilirsin. Ama tavsiyem Avalon'da, Avaturk'ün UO Sunucusu ile başlaman. O da bedava ve paralı üyelik gerekmiyor.
|
Kral Arthur |
İletim - 10/07/2004 : 14:40:58 Ben yeni bir Ultima oyuncusu olmak istiyorum. Ancak free bir server bulamadım. bana yardım edermisiniz? (Oyunum da orjinal değil) |
force156 |
İletim - 15/05/2004 : 23:01:59 http://www.unlive.net/dosyalar.htm
Bu adresten conector dosyasını indirip ultima klasörünün içine yükle. Ardından www.unlive.net adresinden kayıt ol. Ardından bu oyunu oynaya bilirsin...
|
cheater |
İletim - 05/02/2004 : 21:46:41 Uo gerçek hayatın orta ve mitolojik çağlara uyarladndığı bir oyun olduğu için bıkmak gibi bir şey söz konusu olmuyor herkez oside oynayamasada free serverlar da türkiyede baya gelişti taklit falan ama onlardada çok güzel actionlar oluyor.Mesela ben şu an free severlardan birinde Gm yim bence uo her yönü ile muhteşem |
|
|
|