AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 ragnarokcuların dikkatine

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
djinn İletim - 20/01/2005 : 21:57:13
arkadaslar tüm ben server ariyom serverler hakkında bilgisi bulunanlar bana yazsın ben hala arıyom ama lütfen güzel bi server olsun... (alman serveri olmasın yeter onlara çektirdigim adamlar avrupadan sürcekler artık...) şaka bi yana lütfen haberleşelim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
djinn İletim - 05/04/2005 : 17:39:23
walla earo'ya baktım çoğuşey çok saçma geldi ama şunu söölim bağlantı iyi lag yok sayılır ama tek sorun farklı bi yapım... bize uyan bi özelliği yok birlik yok o serveri oynıcama top 200 de 15-20 kişilik bi serverde oynarım daha iyi lvl atlama çok abartılı aero daha iyi bence.... çok beleşe kaçmış vede yinesöölim saçma :P ama kafaya koydum bi server açcam yok bööle olmıcak.. istikrarlı bişey yapılamıyo bi türlü...
Substance İletim - 24/03/2005 : 13:34:07
Kazıklanmak istemeyen ve tamamen ÜCRETSİZ RO oynayabileceğiniz ve yine Türk yapımı bir RO sunucusu. Bu sunucu uluslararası hizmet veriyor. http://www.earogaming.tk
SaMBacI İletim - 22/03/2005 : 15:36:43
Ragnarök Online Tamam Hoşta Bence Pek İyi Değil Infinity Yetkililerinin Sölemine Göre Tr Sunucu Hazırlanmış Vede MAKİNAYA Konuyormuş Yaklaşık 3500 Kapasiteli Sunucu Olcakmış 300Mbit Hat İle Açılıyor Vede Herşeyi Farklımış Bence Paralı Oynarsanız Braya Hemen Üye Olun Derim Belki Onada Yıllıkdır Üyelikler Tam Açıklama Olmadı Çünkü... : http://infinitytr.com İyi Eğlenceler
djinn İletim - 02/02/2005 : 18:43:19
kaan bu arada sana bahsettiğim server açılcak... GM ile konustum... 100 kişiden fazlasını kaldırmıyodu onunla urasıyamus... 1-2 güne kadar halledecek... hem serverde sözümüz geçiyo sana üç beş bişiler ayarlarız... server geldiğinde GM"lik alcam... isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz... görüşürüz...
djinn İletim - 25/01/2005 : 10:34:21
slm millet aranan bulundu isteyen mail atsın...

abdul_kadr@yahoo.com

0.03 Snitz Forums 2000