AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 ragnarokcuların dikkatine
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

djinn
Üye

Belgium
İleti 14

İletim - 20/01/2005 :  21:57:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar tüm ben server ariyom serverler hakkında bilgisi bulunanlar bana yazsın ben hala arıyom ama lütfen güzel bi server olsun... (alman serveri olmasın yeter onlara çektirdigim adamlar avrupadan sürcekler artık...) şaka bi yana lütfen haberleşelim...

djinn
Üye

Belgium
İleti 14

İletim - 25/01/2005 :  10:34:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
slm millet aranan bulundu isteyen mail atsın...

abdul_kadr@yahoo.com
Sayfanın En Üstüne Git

djinn
Üye

Belgium
İleti 14

İletim - 02/02/2005 :  18:43:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kaan bu arada sana bahsettiğim server açılcak... GM ile konustum... 100 kişiden fazlasını kaldırmıyodu onunla urasıyamus... 1-2 güne kadar halledecek... hem serverde sözümüz geçiyo sana üç beş bişiler ayarlarız... server geldiğinde GM"lik alcam... isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz... görüşürüz...
Sayfanın En Üstüne Git

SaMBacI
Üye

İleti 5

İletim - 22/03/2005 :  15:36:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ragnarök Online Tamam Hoşta Bence Pek İyi Değil Infinity Yetkililerinin Sölemine Göre Tr Sunucu Hazırlanmış Vede MAKİNAYA Konuyormuş Yaklaşık 3500 Kapasiteli Sunucu Olcakmış 300Mbit Hat İle Açılıyor Vede Herşeyi Farklımış Bence Paralı Oynarsanız Braya Hemen Üye Olun Derim Belki Onada Yıllıkdır Üyelikler Tam Açıklama Olmadı Çünkü... : http://infinitytr.com İyi Eğlenceler

Gerçekler Azıdır Ama Yalanlardan Daha Çabuk Kabullenilir..
Sayfanın En Üstüne Git

Substance
Üye

İleti 6

İletim - 24/03/2005 :  13:34:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kazıklanmak istemeyen ve tamamen ÜCRETSİZ RO oynayabileceğiniz ve yine Türk yapımı bir RO sunucusu. Bu sunucu uluslararası hizmet veriyor. http://www.earogaming.tk
Sayfanın En Üstüne Git

djinn
Üye

Belgium
İleti 14

İletim - 05/04/2005 :  17:39:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla earo'ya baktım çoğuşey çok saçma geldi ama şunu söölim bağlantı iyi lag yok sayılır ama tek sorun farklı bi yapım... bize uyan bi özelliği yok birlik yok o serveri oynıcama top 200 de 15-20 kişilik bi serverde oynarım daha iyi lvl atlama çok abartılı aero daha iyi bence.... çok beleşe kaçmış vede yinesöölim saçma :P ama kafaya koydum bi server açcam yok bööle olmıcak.. istikrarlı bişey yapılamıyo bi türlü...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000