AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ragnarok Online: XileRO

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallic_white İletim - 06/09/2007 : 23:54:17
Arkadaşlar bilmeyenler için açıklayayım; Ragnarok Online, İskandinav Mitleri tabanlı bir MMORPG oyunudur. Vereceğim adresten oyunun tam versiyonunu ücretsiz olarak yükleyip, bir de kayıt olarak oyuna başlayabilirsiniz. Ben "XileRo EZ" sunucusundayım, rumuzlarım da Tyrigonath, Setherial, Big Dealer... İyi oyunlar...

http://www.xilero.net/
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
mertaga İletim - 21/09/2007 : 21:41:01
ya kardeşim dowloadsız bi oyun şöyelerşn
By prince İletim - 15/09/2007 : 23:12:55
Sonunda indirdim yükledim.(Biraz geç oldu ama:D)Yarında oynamaya başlarım.
Palad1n İletim - 15/09/2007 : 21:53:53
O yüzden metallic white'ın linkini bekleseydin =) Ben de o yüzden o siteden indirmedim. free kullanıcılar max 250 mb..
By prince İletim - 15/09/2007 : 13:05:48
Ya bende gigaget diye bişi kullanıyom.450 mbı falan bitti şu an.Sabah 6-7 saat diyodu hala 6-7 saat diyo sinir oluyom böyle yapmalarına.Galiba aynı anda babamda yukardan dosya indiriyo.Böyle yapmasına sinir oluyom çünkü niyeyse ona daha fazla band ayrılıyo eşitlik 0 ya.Banada 30-40kb kalıyo.Oyun oynarsam falan 10kb.COD oynayamıyom ya:DAyrıca boşver high noviceler bence çok dandik.Aç magei keyfine bak.Bu arada priest sınıfından champion açmanı öneririm.Ayrıca thieflerdende assasinler çok karizma siyah giysili falan:DSonic blow gibisi yok:D
---------------
Ya bu indirdiğim site her 250 mbda downloadu durduruyor.İlk durduğunda yeniden numara girip halletmiştim.Şu an 500 mb oldu.Fakat bir daha o numarayı girdirtmiyor.
Your Download Passport is: 0fd27d52d02c8c9a0ecc942c33fa804c
You have 0 Bytes left that you can download with this passport.
Böyle diyor sinir oldum eğer download iptal olursa bu oyuna daha başlamam benUğraşamam bi daha zaten yavaş çekiyo sinirlerimi geriyor.
Palad1n İletim - 15/09/2007 : 12:45:21
Download Accelerator Plus for the win xD 107 kbps ile 3 saatte indirdim. High Novice olmayı bekliyorum şu an :) Bi adam gördüm @who2'dan 255/90 super novice. 254/70 değil miydi max =)

0.03 Snitz Forums 2000