AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Desert Ragnarok Online Server'ı Açıldı!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RoM3o İletim - 05/01/2007 : 19:20:49
Selamlar,

Herkez beni diğer üyeler aksine Knight yerine Ragnarok Online fanatiği olduğumu bilir (hemen hemen herkez )..Bu devirde iyi bir server bulmak zor o yüzden kendi private serverimizi açmış bulunuyoruz..

Server Bilgileri:

Emülatör:Aegis 10.2
Kapasite Max 100 Kişi (şimdilik)
Rate 5x/5x/5x

Server Specs
Processor - Dual Intel Xeon 2.4 Ghz - 3.2 Ghz
Memory - 4 GB
Filespace - Fault Tolerant RAID5
Network - 100MB connected to 1000MB root network
Operating System - Gentoo Linux
Uptime - 99%

sitemiz yapım aşamasındadır geçici sitemiz http://desertro.1nr.net burdan download edebilirsiniz ayrıca serverimiz kRO clienti istemektedir.. üye olmak için www.fuse-hosting.com/desertro adresine girin ve üye olun Msn: admin@desert-ro.net Mail:forever_nece@hotmail.com iyi günler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Palad1n İletim - 07/01/2007 : 01:27:49
hazır bulsak verion mu :D

RoM3o İletim - 06/01/2007 : 12:38:38
500mb olarak 2 part olarak indirilebiliyor bu arada PaLaD1N ben seni harbi silmişmiyim? MSN listemde o kadar çok kişi varki sen admin@desert-ro.net i ekle.. ayrıca yeni sitemiz açıldı www.desert-ro.net tabi daha iyisini yapana kadar bununla idrare edeceksiniz ;)

Ayrıca serverimizin top200 gibi listelerde birinci olabilmesi için lütfen oy verin http://www.gamesites200.com/ragnarok/in.php?id=6918 linkindeki Vote For DesertRO butonuna tıklamanız yeterli kötü içerik olduğunu düşünüyorsanız Yöneticiler silebilir ama lütfen bize destek çıkın iyi günler ;)

VE SİTEMİZ İÇİN GRAFİKER ARANIYOR YARDIM EDENLERE OYUNDA GM (GAMEMASTER) ÜNVANI VERİLECEKTİR!!
spıder_ozii İletim - 06/01/2007 : 11:45:41
1gb mi fırat haklısın bende dediğin gibi yapmam gerek o yüzden oynayamam ekledim seni 1gb imiş oyüzden oynayamam bu oyunu
Palad1n İletim - 06/01/2007 : 10:37:12
seversin seversin de msnden silmişin :D noldu arada kaynadı heralde

ya da yazdan beri karşılaşamıorz.

kRO clienti nedir o 1gb dediğin orijinal oyun clienti mi? o ise ben bi sınırsız net kullanıcısı ve 3-5 cd bulayım :)
RoM3o İletim - 06/01/2007 : 00:57:58
Tabi admin@desert-ro.net i ekleyin forever yardım ;) yeni başlayanlar için bi klavuz yolda geliyor :) Paladin adminlik işini düşünmem gerek bilirsin severim seni :)

0.03 Snitz Forums 2000