AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Desert Ragnarok Online Server'ı Açıldı!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 05/01/2007 :  19:20:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selamlar,

Herkez beni diğer üyeler aksine Knight yerine Ragnarok Online fanatiği olduğumu bilir (hemen hemen herkez )..Bu devirde iyi bir server bulmak zor o yüzden kendi private serverimizi açmış bulunuyoruz..

Server Bilgileri:

Emülatör:Aegis 10.2
Kapasite Max 100 Kişi (şimdilik)
Rate 5x/5x/5x

Server Specs
Processor - Dual Intel Xeon 2.4 Ghz - 3.2 Ghz
Memory - 4 GB
Filespace - Fault Tolerant RAID5
Network - 100MB connected to 1000MB root network
Operating System - Gentoo Linux
Uptime - 99%

sitemiz yapım aşamasındadır geçici sitemiz http://desertro.1nr.net burdan download edebilirsiniz ayrıca serverimiz kRO clienti istemektedir.. üye olmak için www.fuse-hosting.com/desertro adresine girin ve üye olun Msn: admin@desert-ro.net Mail:forever_nece@hotmail.com iyi günler

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

elemental
Üye

Turkey
İleti 230

İletim - 05/01/2007 :  23:39:15  Bilgileri Göster  elemental'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
vayy helal olsun tebrikler ne diyelim bi de oyuna yeni başlamak isteyenler için bir oyunu tanıtsan iyi olur ( benım gıbırler ıcın ) :D
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/01/2007 :  23:54:44  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
peh gene ro'ya döndü bu. oynamıon mu artık cs fln? az bilgi ver beni admin yap gelim :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 06/01/2007 :  00:57:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabi admin@desert-ro.net i ekleyin forever yardım ;) yeni başlayanlar için bi klavuz yolda geliyor :) Paladin adminlik işini düşünmem gerek bilirsin severim seni :)

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/01/2007 :  10:37:12  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
seversin seversin de msnden silmişin :D noldu arada kaynadı heralde

ya da yazdan beri karşılaşamıorz.

kRO clienti nedir o 1gb dediğin orijinal oyun clienti mi? o ise ben bi sınırsız net kullanıcısı ve 3-5 cd bulayım :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 06/01/2007 :  11:45:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1gb mi fırat haklısın bende dediğin gibi yapmam gerek o yüzden oynayamam ekledim seni 1gb imiş oyüzden oynayamam bu oyunu

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000