|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
guraktan |
İletim - 20/06/2005 : 01:37:06 Yeni sezona başladım, free oyuncuları seçiyorum ama alamıyorum. Dünyanın parasını verdim yine de gelmiyorlar, mesajlar İngilizce olduğundan anlayamadım. Bunları nasıl kadroya alabilirim? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ugurc |
İletim - 11/07/2005 : 21:30:53 alıntı: dunky tarafından yazılan:
free agent'ta oyuncu alcağın zaman verceğin parayı ayarladığın yer var ya, işte orda ekranın sağ alt bölümünde Pref. Money/Salary ve Pref.Yrs var. Sen orda adamın isteklerine göre para ve yıl hazırlıyıp kontrakt gönderceksin. Ama paran yetmiyosa belki yüzdeli para verirsen olur. No Salary Cap ise senin bişey limitini geçtiğini belirtiyo. (O "bişey"in ne olduğunu bilmiyorum malesef) Bir de takımının ilk beşini adamların ortalamaları ile birlikte yaz. Tabi hangi takım olduğunu da.
Arkadaşlar salary cap karmakarışık bişey. bişeyin limiti olduğu doğru.Kısaca açıklayayım. siz sahip olduğunuz takımın oyuncularına belli bir limitten fazla ücret ödemesi yapamazsınız.bu limite salary cap denir.bu NBA in süper ligdeki gibi 3 büyüklerin oluşmasını engellemektir.bu ndnle nba live serilerinde doğru yere doğru oyuncu yerleştirmek çok önemlidir buda sizin cmlik yeteneğinize ve tecrubenize kalmış bişey. Benim tavsiyem yaşlı oyunculardan uzak durun ve aynı pazisyona fazla oyuncu yüklemesi yapmayın. yani 2 pg niz olacağına 1pg 1sg niz olsun. kalitesi düşük seviyede olanlara kısa kontrat vermeye çalışın ve mutlaka piyasa araştırması yapın. sanırım 2005 için yeterlidir  |
aalleexx |
İletim - 29/06/2005 : 15:23:46 guraktan galiba takımının ilk beşinde bulunan adamların overallını(ortalama) yaz demek istiyo. Benim ilk beşim çok iyi : (Houston ile başladım Dynasty'e) Eddy Curry : 90 Kevin Garnett : 98 Drew Gooden : 89 Tracy McGrady : 93 Tyroon Lue : 80 |
zeggy_557 |
İletim - 28/06/2005 : 14:32:23 Bu salary cap bana da çıktı, anlayan birileri lütfen..... |
guraktan |
İletim - 24/06/2005 : 00:49:09 Ortalama derken, oyuncuların aldıkları parayı kastediyorsan böyle birşey bulamadım. Eğer güç seviyesini kastediyorsan söyleyeyim; Philadelphia ile oynuyorum, gücü 71, maksimum 73. İşte bundan dolayı transfere ihtiyaç var. Enteresan hiç transfer yapmadım ama no salary cap diyor, herhalde bizim takım züğürt biraz  |
dunky |
İletim - 23/06/2005 : 15:55:33 free agent'ta oyuncu alcağın zaman verceğin parayı ayarladığın yer var ya, işte orda ekranın sağ alt bölümünde Pref. Money/Salary ve Pref.Yrs var. Sen orda adamın isteklerine göre para ve yıl hazırlıyıp kontrakt gönderceksin. Ama paran yetmiyosa belki yüzdeli para verirsen olur. No Salary Cap ise senin bişey limitini geçtiğini belirtiyo. (O "bişey"in ne olduğunu bilmiyorum malesef) Bir de takımının ilk beşini adamların ortalamaları ile birlikte yaz. Tabi hangi takım olduğunu da. |
|
|
|