|
Yazar |
Konu  |
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 20/06/2005 : 01:37:06
|
Yeni sezona başladım, free oyuncuları seçiyorum ama alamıyorum. Dünyanın parasını verdim yine de gelmiyorlar, mesajlar İngilizce olduğundan anlayamadım. Bunları nasıl kadroya alabilirim? |
|
cleveland
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 22/06/2005 : 14:03:15
|
No Salary Cap diye bişey geliyosa umudu kes. Ayrıca off-season'da re-sign player bölümünde çok iyi oyuncuların gideceği zaman onlara para veriyosun. Ve salary cap denen şey sorun çıkartıyo. Ayrıca paran yetiyosa ve free agents'dan birini alcaksan yüzdeli para öner. Mesela adam 10.05 istiyo. Sen 2 yıl yapıp %1 artışlı teklif ver ve adamın istediği parayı yap genelde. Umarım yardımcı olmuşumdur.   |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 23/06/2005 : 15:27:01
|
No salary cap bizim paramız olmadığı anlamına mı geliyor? Ayrıca dönem içinde de free agent var, oyuncunun ne kadar istediğine nerden bakacaz? Orda bir sürü rakam var, hangisini istiyor karışık orası. Şimdi takım berbat iyi oyuncular almam lazım ama hala beceremedim |
 |
|
dunky
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/06/2005 : 15:55:33
|
free agent'ta oyuncu alcağın zaman verceğin parayı ayarladığın yer var ya, işte orda ekranın sağ alt bölümünde Pref. Money/Salary ve Pref.Yrs var. Sen orda adamın isteklerine göre para ve yıl hazırlıyıp kontrakt gönderceksin. Ama paran yetmiyosa belki yüzdeli para verirsen olur. No Salary Cap ise senin bişey limitini geçtiğini belirtiyo. (O "bişey"in ne olduğunu bilmiyorum malesef) Bir de takımının ilk beşini adamların ortalamaları ile birlikte yaz. Tabi hangi takım olduğunu da. |
 |
|
guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338 |
İletim - 24/06/2005 : 00:49:09
|
Ortalama derken, oyuncuların aldıkları parayı kastediyorsan böyle birşey bulamadım. Eğer güç seviyesini kastediyorsan söyleyeyim; Philadelphia ile oynuyorum, gücü 71, maksimum 73. İşte bundan dolayı transfere ihtiyaç var. Enteresan hiç transfer yapmadım ama no salary cap diyor, herhalde bizim takım züğürt biraz  |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 28/06/2005 : 14:32:23
|
Bu salary cap bana da çıktı, anlayan birileri lütfen..... |
 |
|
Konu  |