Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ArcHAng3L
İletim - 02/11/2005 : 23:44:41 Arkadaşlar hextor sağolsun yeni bir oyun buldum ogame gibi(ya da oyunbu). Bu oyun çok güzel ally'lar,silahlar fln oldukça iyi. Eğer hem üye olup hem bana adam ve altın kazandırmak isterseniz
linkine girin ama bana ne ya senden bak başının çaresine(biliyorum öyle demezsiniz) www.darkthrone.com adresinden oyuna tamamen beleş kaydolabilirsiniz. Popülasyon sayım az lütfen bana da yardım edin arada Yani yardım eder misiniz üsttekinden üye olup Yalnız oyun İngilizce ama hiç zorlamıyor alışınca her şey aynı zaten
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
batuhanus
İletim - 05/12/2006 : 21:43:00 "batuthebest" .Bu arada 7 level oldum, 130 tane "great sword" var:)
dark_lord_hector
İletim - 05/12/2006 : 17:18:12 kaleni lvl atlatmak için belli bi lvlda ve belli paraya sahip olman gerek. batuhanus saldırdığında aldığıın exp kullandığın turne göre deişir.bide adını ver sana davetiye yolliim
spıder_ozii
İletim - 04/12/2006 : 17:51:31 You do not meet the fortification level requirement for that upgrade. You must have a Outpost Level 2. bune demek ingilizcesi iyi olan biri varmı??
Fortification Requirement Outpost Level 2
Stats Offense Bonus: 20%
Cost: 100,000
bunu up grade etmem için bumu lazım mış neymiş e bunu neden yapıyorum: Housing You currently have 10 houses
You will gain 10 additional citizens per day.
You may not build any more houses. To increase the amount of houses available, upgrade your fortification level. haouse yapmam için sanırım o dediğim lazım sizce?? tam olarak ingilizce yi çakamadımda ondan soruyorum yeni başladım oyuna