AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 hattrick

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cr8_ur_f8 İletim - 19/01/2004 : 19:56:54
Merhabalar,

siteye aylar sonra ilk konu başlığı açışım bu, başlık sadece bir futbol terimi değil ayrıca bir futbol menejerlik oyununun adı, Hattrick, adı üstünde. Amacım bu oyunu size tavsiye etmek.

Ne mi var oyunda? Öncelikle oyun online, daha doğrusu bir mmpog (massively multi-player online game) gerçek zamanlı olarak, karşınızda sizin gibi menejerlerin olduğu bir ligde (Türkiye Ligi) ter döküyorsunuz takımınızın başarısı için, oyuncu alıyor, satıyor, yetiştiriyor, kendinize güvenip milli takım koçluğuna aday oluyor, ve Türkiye Süper Ligi'ne çıkıp ününüze ün katmaya çalışıyorsunuz.

İsveç yapımı oyunun dünya üzerinde 100.000 civarında aktif oyuncusu var, Türkiye ise toplam 500 civarı oyuncu ile yükselen bir grafiğe sahip, özellikle oyunun türkçe sürümü çıktığından beri (evet oyun türkçe)

Ayrıca oyun bir freeware, siz hiç para ödemek istemeseniz de tüm fonksiyonları oynamak iseteğiniz sürece size açık. Ödemeniz gereken tek ücret telefon parası ve kullanıyorsanız internet kontürü (internet browser'ı olan herkesin oynayabileceğini sööledim di mi?, yani okulda işte 10 - 20 dakikanızı ayırarak da takımınızı idare edebilirsiniz)

Beyler (ve bayanlar) bu bir copy paste mesaj değil, içimden ne geliyorsa onu söyledim, eksik hatalı yanları olacaktır söölediklerimin kusura bakmayın, bir siteye girin bakın konferansları okuyun (forumun HT'cesi) sorularınızı seve seve yanıtlarım burada.

İyi Oyunlar

cr8_ur_f8

http://www.hattrick.org
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
skyrnnr87 İletim - 03/11/2005 : 12:59:00
arkadaşlar hattrick te ii bi takıma sahip olabilmek için ne yapmak gerekir bi söleyebilirmisiniz nası para kazancam nası bi taktik kullanayım maç kazanmak için oyunu iyi oynayanlardan tavsiye bekliyorum
blybaly İletim - 16/08/2004 : 01:05:47
bencede reklam değil gibi gözüküyor kendisine hak veriyorum benim orada account um var ..
cr8_ur_f8 İletim - 01/03/2004 : 01:04:12
bu arada oynayan türk takımı sayısı 805 oldu, 108 kişide takım almayı bekliyor, baya bi kalabalıklaştı ortam mücadele arttı
cr8_ur_f8 İletim - 28/02/2004 : 17:25:03
sanırım başvurduysan takımını almış olman lazım 4 günlük bir bekleme süresi oluyor eğer ondan bahsediyorsan, açıkçası ne demek istediğini tam anlayamadım?

açıklarsan ayrıntı cevap verebilirim
LittleDevil İletim - 16/02/2004 : 18:11:27
Takımı nasıl alıcaz webmaster'a maillemi ben şu takımı istiyorum diye bide siz hangi takımları kontrol ediyosunuz?

0.03 Snitz Forums 2000