|
Yazar |
Konu  |
cr8_ur_f8
Üye

Turkey
İleti 212 |
İletim - 19/01/2004 : 19:56:54
|
Merhabalar,
siteye aylar sonra ilk konu başlığı açışım bu, başlık sadece bir futbol terimi değil ayrıca bir futbol menejerlik oyununun adı, Hattrick, adı üstünde. Amacım bu oyunu size tavsiye etmek.
Ne mi var oyunda? Öncelikle oyun online, daha doğrusu bir mmpog (massively multi-player online game) gerçek zamanlı olarak, karşınızda sizin gibi menejerlerin olduğu bir ligde (Türkiye Ligi) ter döküyorsunuz takımınızın başarısı için, oyuncu alıyor, satıyor, yetiştiriyor, kendinize güvenip milli takım koçluğuna aday oluyor, ve Türkiye Süper Ligi'ne çıkıp ününüze ün katmaya çalışıyorsunuz.
İsveç yapımı oyunun dünya üzerinde 100.000 civarında aktif oyuncusu var, Türkiye ise toplam 500 civarı oyuncu ile yükselen bir grafiğe sahip, özellikle oyunun türkçe sürümü çıktığından beri (evet oyun türkçe)
Ayrıca oyun bir freeware, siz hiç para ödemek istemeseniz de tüm fonksiyonları oynamak iseteğiniz sürece size açık. Ödemeniz gereken tek ücret telefon parası ve kullanıyorsanız internet kontürü (internet browser'ı olan herkesin oynayabileceğini sööledim di mi?, yani okulda işte 10 - 20 dakikanızı ayırarak da takımınızı idare edebilirsiniz)
Beyler (ve bayanlar) bu bir copy paste mesaj değil, içimden ne geliyorsa onu söyledim, eksik hatalı yanları olacaktır söölediklerimin kusura bakmayın, bir siteye girin bakın konferansları okuyun (forumun HT'cesi) sorularınızı seve seve yanıtlarım burada.
İyi Oyunlar
cr8_ur_f8
http://www.hattrick.org |
byz. |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 20/01/2004 : 21:18:34
|
Bi Ahmet San taklidi yapiimmi ----OL-MA-DI----
Ya bu mesaj bana biraz reklam gibi geldi ve bildiğim kadar forumda reklam yapmak yasaktı. Ben mi yanılıyorum ki yönetici kardeşler? Saygılarımla... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/01/2004 : 22:17:00
|
Bana pek reklam gibi gelmedi. Site oyunlarla ilgili ve bu mesajı yazan kişinin de site ile alakası yok. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 20/01/2004 : 22:19:44
|
Özür dilerim KRONDOR beni affeder misin? Haketten pardon.
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/01/2004 : 22:26:07
|
Özür dilenecek birşey yapmadın ki. İlgilendiğin için teşekkür bile etmem gerekiyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Rmn
Seçkin Üye

Turkey
İleti 161 |
İletim - 27/01/2004 : 09:48:17
|
Burdaki ana amcımız zaten oyunları tanıtmak. Bu yüzden bu olay reklam olayına girmiyır sadece insanlarla paylaşmak sanırım amacınız. O yüzden bu tiip yazıların reklam olmadığını zaten Krondor'da belirtmiş bende pekiştirmek isterim. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|