|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Apis_mellifica |
İletim - 06/11/2003 : 15:44:44 Oyun hakkında açıklama;
Oyun Kings of Chaos'un kat kat gelişmişi ve günümüzde geçen versiyonu diyerek özetlenebilir. Teksler, sayfalar ve istatislikler üzerine bir devlet similasyonu. Bir devletimiz var ve nüfus, ekonomi, bilimsel gelişim, politika, ordumuz ve bunların herbirinin kendi alt başlıkları... Hepsi elimize bakıyor. İmar alanlarının dağılımı yada ordumuzdaki savaş uçaklarının tiplerini oyunda belirleyebiliyorsunuz. Oyun oldukça ayrıntılı olmakla karışık değil. Zaten buradan takınılan kısımlarda yardımcı olmaya çalışacağız.
Bu toplu savaş oyununda "Turkiye" Nation'unu kurarak amacımız Türkiyenin adının duyrulmasını ve Türk oyuncular arasında yardımlaşmadır. (Türkiye Cumhuriyeti Devleti dememizin sebebi, oyuna dahil olan ülkelerin federal bir yapıya sahip olması, bunun üniter devlet anlayışımızla uyum göstrememesi ve en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti Devletini, adını kullanarak resmi olarak temsil etme yetkimizin bulunmayışıdır)
Oyunun sayfasına gidildiğinde Kayıt yaptırıldıktan sonra, sol taraftaki menüden Play seçilmektedir. Açılan Server listesinde en üstteki seçilecektir. Oyun menüsüne girildiğinde sol altta Nation başlığı altında Ministry dan Turkiye bulunacaktır.
Nation şifremiz; ata
|
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tnrnzl |
İletim - 07/12/2005 : 17:28:24 slm baba ben senin ittifaga geldim cünkü ben dier serverdaydım simdi ilk serverdayım ve senin nationa girdim.....ayrıca sana bi seler dicem bak (Draft Rate A portion of the military that the states produce every turn is drafted into the national army. Current Draft Rate: 0% Dispatch This is the % of the national army that can assist a member of the nation in his/her attacks or when he/she gets attacked. Current Dispatch: 0% ) burda 0 olanlar varya onların ilkini yani vergi olayını %20 yap 2.cisini ise 10 yap banktan yapabilirsn ne işe yaraıo dersen...1.si günlük ne kadar gelirin varsa onun %20 si vergi dieri ise oda günlük asker üretimin %10u nation armye katılır bunları yap
|
t.H.e W.i.Z.a.R.d |
İletim - 07/12/2005 : 16:59:31 Yeni nation=Shadeslayer(SS) Şifre=ss
DAha yeni başladım sizin gibi 1.yiz şu kadar ordumuz var diemicem ama istien gelsin :) İlk serverda vin... |
tnrnzl |
İletim - 05/12/2005 : 13:45:57 valla arkadaslar TuRk nationunu kurdum ve su anda 13.üz bekliorm herkesi hatta savastayız bile admı bi ittifak kurmus sürekli ona saldırıorm savasta actm tabiki nation army 3 milyonu buldu ve diger üyelirn ordusuyla 5 milyona ykn bi ordumuz var bekliorz |
tnrnzl |
İletim - 28/11/2005 : 21:47:08 ya arkadaslar bi yardım edin ya ben millete nsl saldırcam yardım plsss |
ArcHAng3L |
İletim - 28/11/2005 : 16:38:53 PaLaD1N hazır:) |
|
|
|