|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sleepless_81 |
İletim - 26/12/2005 : 21:59:11 ya kopya oyun nedemek.bişey söylüyosunuz sonrda konuyu kapatıyorsunuz.madem kapatacaksınız bu sitenin form bölümünü hiç acmayın.bişey sorduk ve yardım istedik etmeyeceksen etmiyorum de kardeşim.kopya oyunda neymiş. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 27/12/2005 : 23:38:59 CD-Key kullanımda dediğine göre oyunun orijinal olamaz. Orijinal oyunların CD-Key'leri kişiye özel olur. Bu durumda forum kurallarını uygulamamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi; kabul ettiğiniz kuralları eleştiremezsiniz.
Ayrıca site üyelerinin çoğunluğunun orijinal kullanmadığını da biliyoruz. Bizim yapmak istediğimiz, CD-Key ve Crack gibi soruların önüne geçmek. Biri elindeki kopya oyunda bir yerde takılırsa gelip rahatlıkla sorusunu sorabilir. Buna bir yaptırımımız yok, olamaz da. |
sleepless_81 |
İletim - 27/12/2005 : 09:34:19 acaba kaç kişi orijinal oyun oynuyor,yani bu sitede yazanlar.hem sen nerden cıkardın benim oyun korsan belki orijinal.herneyse hiç yardımcı olmasanda enazından cevap yazdığın için teşkr. |
|KRONDOR| |
İletim - 27/12/2005 : 01:17:25 Kopya oyun, korsan oyundur. Forumu hiç açmasaydınız diyeceğinize kurallarımızı okumuş olsaydınız, sorun yaşanmayacaktı. Ayrıca, yardım etmeyecek kişinin, yardım etmeyeceğim demesi ne kadar mantıklı geliyor sana? |
|
|
|