AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Doom - Quake - Wolfenstein
 doom3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sleepless_81
Üye

İleti 9

İletim - 26/12/2005 :  21:59:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kopya oyun nedemek.bişey söylüyosunuz sonrda konuyu kapatıyorsunuz.madem kapatacaksınız bu sitenin form bölümünü hiç acmayın.bişey sorduk ve yardım istedik etmeyeceksen etmiyorum de kardeşim.kopya oyunda neymiş.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/12/2005 :  01:17:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kopya oyun, korsan oyundur. Forumu hiç açmasaydınız diyeceğinize kurallarımızı okumuş olsaydınız, sorun yaşanmayacaktı. Ayrıca, yardım etmeyecek kişinin, yardım etmeyeceğim demesi ne kadar mantıklı geliyor sana?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

sleepless_81
Üye

İleti 9

İletim - 27/12/2005 :  09:34:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
acaba kaç kişi orijinal oyun oynuyor,yani bu sitede yazanlar.hem sen nerden cıkardın benim oyun korsan belki orijinal.herneyse hiç yardımcı olmasanda enazından cevap yazdığın için teşkr.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/12/2005 :  23:38:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CD-Key kullanımda dediğine göre oyunun orijinal olamaz. Orijinal oyunların CD-Key'leri kişiye özel olur. Bu durumda forum kurallarını uygulamamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi; kabul ettiğiniz kuralları eleştiremezsiniz.

Ayrıca site üyelerinin çoğunluğunun orijinal kullanmadığını da biliyoruz. Bizim yapmak istediğimiz, CD-Key ve Crack gibi soruların önüne geçmek. Biri elindeki kopya oyunda bir yerde takılırsa gelip rahatlıkla sorusunu sorabilir. Buna bir yaptırımımız yok, olamaz da.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000