ya kopya oyun nedemek.bişey söylüyosunuz sonrda konuyu kapatıyorsunuz.madem kapatacaksınız bu sitenin form bölümünü hiç acmayın.bişey sorduk ve yardım istedik etmeyeceksen etmiyorum de kardeşim.kopya oyunda neymiş.
Kopya oyun, korsan oyundur. Forumu hiç açmasaydınız diyeceğinize kurallarımızı okumuş olsaydınız, sorun yaşanmayacaktı. Ayrıca, yardım etmeyecek kişinin, yardım etmeyeceğim demesi ne kadar mantıklı geliyor sana?
acaba kaç kişi orijinal oyun oynuyor,yani bu sitede yazanlar.hem sen nerden cıkardın benim oyun korsan belki orijinal.herneyse hiç yardımcı olmasanda enazından cevap yazdığın için teşkr.
CD-Key kullanımda dediğine göre oyunun orijinal olamaz. Orijinal oyunların CD-Key'leri kişiye özel olur. Bu durumda forum kurallarını uygulamamız gerekiyor. Her zaman söylediğim gibi; kabul ettiğiniz kuralları eleştiremezsiniz.
Ayrıca site üyelerinin çoğunluğunun orijinal kullanmadığını da biliyoruz. Bizim yapmak istediğimiz, CD-Key ve Crack gibi soruların önüne geçmek. Biri elindeki kopya oyunda bir yerde takılırsa gelip rahatlıkla sorusunu sorabilir. Buna bir yaptırımımız yok, olamaz da.