AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Bilgisayarı Güvenceye Almak...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 03/12/2005 :  22:31:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben şu aralar çok dertliyim.Çoğu programımın süresi bitti.Bana tavsiye edeceğiniz freeware virüs programları(shareware olursa cd-key muhabbeti çıkacak en azından program tavsiyesinde bulunsanız yeterli olacaktır.) olanlar,yani tavsiye edeceğiniz programları kullandığınız ve memnun kaldıysanız bana da tavsiye ederseniz sevinirim.Hatta sadece antivirüs programları değil trojan siliciler firewall programları envaye çeşit program tavsiyesi bekliyorum.Kısacası bilgisayar güvenliği için...Saolun.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/12/2005 :  00:37:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Shareware olması illa o muhabbeti arkasından getirmesini gerektirmez :) Sırf o yüzden program önerisi yapamayacak değiliz :) Ben Norton AntiVirus kullanıyorum uzun zamandır gayette memnunum. Norton Internet Security hem Antivirus hem de Firewall isteyenler için birarada... Spyware ve adaware programlarını fazla bilmesem de Microsoft'un son -ismini hatırlayamadım şimdi pardon :)- anti spyware programını baya övüyorlardı. Windows'u güncel tutun. Ve program diye fazla kafayı bozmayın, internette dolaştığınız yerlere, indirdiğiniz dosyalara ve sohbet ettiğiniz kişilere dikkat edin...
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 04/12/2005 :  12:19:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam saolasın Norton Internet Security-Antivirus 2006 Full sürümünü buldum.(Arkasından o muhabbet geldi ama napcaz artık parasızlığın gözü kör olsun.)Çektim ve kurdum şu ana kadar bulamadığım 5 virüs buldu iyi gidiyor.Öyle herkesin dediği gibi de çok kasmıyor bence makinayı.Antivirüs olayını hallettik şimdi diğer programlara sıra geldi...:). Ayrıca güzel bir yanı 869 günlük bir uygulama.:) Evt bilgisi olanları bekliyoruz...

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

axor
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/12/2005 :  14:19:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
nereden bulacagız norton 2006 yı beleşe
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 04/12/2005 :  14:28:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Haydaaa... Valla bir ortasını bulamayacaz bu işin. Beleşe bulamazsın birader. Paralı programdır o. Ya shareware indir 30 gün denersin, ya da satın alır kullanırsın...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000