"t;@r t.co uzantılı biri msn e eklerse bunu kabul etmeyin, rus hackerlar türklere savaş açtı.Virüs giriyor, Listendeki herkese söyle çünkü onlar ekleyince sana da virus bulasıyor ve çok tehlikeli, antiVürüsler bile işe yaramıyor. Virüs girince animasyon gibi bir iki saniye izliyosun sonra hard diskindeki herşey siliniyor ve veri işlemez hale geliyor" bu dosyayı ark gönderdi bence sizde herkese dağıtın...
arsat ında doğru söylediğini nerden bilicez ki gerçekten böyle bir durum olaydı tüm haberler, gazeteler alarma geçirirdi bizi saldırı var diye. Günde 2-3 tane böyle yok dilek tut 20 kişiye gönder...yokbunu 30 kişiye at yoksa msn paralı olacak vs. saçma sapan mailler geliyor şimdiye kadar hiçbirini yapmadım, yapmayacağımda. Bana sadece saçmalık gibi geliyor.
Bnde katılıyorum sana major.Gunde 2-3 tane banada gelio ole yok msn paralı olcak,yok bunu 20 kişiye gonder sevdiin kişi seni sevcek fln fln..Doğru olduunu dusunmuyorm..
Şöyle, birisini msnde listenize eklediniz diye size virüs bulaşma ihtimali şu anda tek ayak üstünde zıplamadığınızda virüs bulaşma ihtimaline denk. Dahası sizin listenizdeki birisi, birisini listesine eklediye size virüs bulaşma ihtimali tek ayak üzerinde, kafanızda bir litrelik kola ile elinizde bir bardak ile zıplamadığınızda virüs bulaşması ihtimaline denk.