AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 Mafia oyunu yardım pls
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

MarLon
Üye

İleti 2

İletim - 01/12/2005 :  23:26:03  Bilgileri Göster  MarLon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
S.a

Arkadaslar oyunu ılk defa oynıcam bolum ısmını solesem aklınıza gelmez belkıde hanı taksıdeyken 2 adam gelıyorda birının elınde bezbol sopası dıyerınde sılah bana saldırıyolar o bolumu gecemedım karsıda yesıl bır ok ısaretı solu gosterıor oraya gıdıyorum ama bıse yapamıyorum adamlar olmuyorda uzerlerınden kamyon gectı yıne bıse olmadı Bu arada bu gun uye oldum ılk gun kıyagı

CeKetimi YagmurLu HavaLarda Astıgımdan Beri TehLikeLi İşLere KaLkışır Dünyaya Sataşırım.

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 02/12/2005 :  00:26:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun başlarındaysan ilk arabada kurtardığın mafya adamlarını kovalayanlar seni yakalamak istiyor.Yapacağın Sali..Bar(adı?)adamları bıraktığın bara gideceksin.Yeşil oklar seni yönlendiriyor kaç adamlarla uğraşma,okları takip ederek bara ulaş gir ve tabi gelenlerde girecek ..:)demo ve diğer bölüm artık mafyanın adamısın.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

MarLon
Üye

İleti 2

İletim - 02/12/2005 :  00:45:21  Bilgileri Göster  MarLon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
EywaLLah geppetos

CeKetimi YagmurLu HavaLarda Astıgımdan Beri TehLikeLi İşLere KaLkışır Dünyaya Sataşırım.
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/12/2005 :  08:36:55  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yine zorlandığın bir bölüm olursa Sitede Mafia'nın tam çözümü var,oradan öğrenebilirsin.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000