|
| Yazar |
Konu  |
|
kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128 |
İletim - 02/12/2005 : 16:46:52
|
| teşekürler |
binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 02/12/2005 : 17:58:54
|
| Neresi muhteşem ben pek anlayamadım ama arkadaşsınız sanırm.. |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 02/12/2005 : 23:54:25
|
hahahahhahahaha cidden hepsi müthiş
|
 |
|
|
yamaco
Üye

Turkey
İleti 118 |
İletim - 03/12/2005 : 03:34:56
|
:) TEMEL VAMPİR Bir İngiliz vampir, bir Fransız vampir, bir de Temel vampir Uçakta gidiyorlarmış. Bir sure sonra İngiliz vampir aralarından ayrılmış, aşağılara dalmis. Bir sure sonra geri gelmiş ki, ağzı yüzü kan içinde. Sormuşlar: - Ne oldu, nereye gittin? İngiliz vampir : - şu aşağıdaki beyaz evi gördünüz mü? Cevap:- Gördük. İngiliz Vampir : - Onun yanındaki duvari gördünüz mü? Cevap: - Gördük. İngiliz vampir : - Onun yaninda uyuyan küçük çocuğu gördünüz mü? Cevap: - Gördük. İngiliz vampir : - İşte ben o çocuğun kanını içtim, geldim.
Yolculuk devam eder. Bir süre sonra Fransız vampir de ayni şekilde ayrılıp aşağılara gider ve geldiginde onun da yüzü gözü kan icindedir. Yine sorarlar: - Nereye gittin? Fransiz Vampir: - Şu aşağıdaki ağacı gördünüz mü? Cevap: - Gördük. Fransiz Vampir: - Onun yanındaki küçük kutuyu gördünüz mü? Cevap: - Gördük. Fransiz Vampir: - O kutuya yaslanmış yatan adamı gördünüz mü? Cevap: - Gördük. Fransız Vampir : - İşte ben o adamın kanını içtim geldim.
Yolculuk yine devam eder. Bir sure sonra Temel Vampir ayni şekilde ayrılır ve o da ağzı yüzü kan içinde geri gelir. Ona da sorarlar: - Nereye gittin? Temel Vampir: - Şu aşağıdaki evi gördünüz mü? Cevap: - Gördük. Temel Vampir: - Peki onun yanındaki direği gördünüz mü? Cevap: - Gördük. Temel Vampir: - İşte ben o direği görmedim......... _____________________________________________ BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ Bir makine mühendisi, bir elektrik mühendisi ve bir de bilgisayar mühendisi binmisLer bir arabaya gidiyorlar. Yolun yarısına geldiklerinde araba bozuluyor ve makine mühendisi; - "ben hallederim" deyip yatıyor arabanIn altına, bi kaç yere çekiç vuruyo, vida sıkıyo faLan, biniyorLar arabaya, hala bozuk. Bu sefer elektrik mühendisi hemen atlıyo, - "Bana bırakın" diye... Kabloları kontroL ediyo, elektrik aksamına bakıyo, biniyolar arabaya ama tık yok gene. Makina ve elektrik mühendisi bilgisayar mühendisine dönüyorlar. sıranın kendisine geldigini anlayan bilgisayar mühendisi: - "eee.. şey... arabadan çıkıp bi daha girsek?" _______________________________________________ HEYKELLER YIllarca, iki kahraman heykeli, biri erkek, biri dişi, birbirlerine bakar durumda parkta dururlarmiş, bir gün bir melek cennetten gelene kadar... "Sizler iyi ve örnek heykel oldunuz, bu yüzden ben de size özel bir hediye verecegim. Yarım saat icin sizi canlandıracagım, siz de bu süre icinde ne isterseniz yapabileceksiniz!" demis. Ve melek ellerini cırpar cırpmaz heykeller canlanmıs, birbirlerine biraz utanarak yaklaşmışlar, ama sonra hızla parktaki calılıkların arkasına koşmuşlar. Kısa bir sure sonra calılıkların arkasından kikirdeşmeler, kahkahalar duyulmuş, calılar sallanmıs. Onbes dakika sonra, calılıklardan cıkmışlar, ikisinin de yüzünde geniş bir tebessüm varmış. "Onbeş dakikanız daha var!" demiş melek, gözlerini anlamlı anlamlı kirparak... Dişi heykelin yüzündeki tebessüm biraz daha yayılmış ve erkek heykele dönmuş: "Harika! Ama bu sefer guvercini sen tut, ben sı**am kafasına !..." Umarım beğenirsiniz? |
Kanına isyan etme küçüğüm, Gün olur genlerin hesap sorar senden.
Ben deliyle deli olurum. Akıllıya deli olurum!!!
|
 |
|
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 03/12/2005 : 13:00:06
|
Ben bir tane daha anlatayım:
TemeL askerliğini Denizci olarak yapmıştır.. Bir gün amcasına askerlik anılarını anlatırken amcasının sorusuyla karşılaşır: ''Yaa siz bu denizaltında torpido atıyorsunuzya?'' ''Evet'' demiş TemeL. amcası:''Peki siz bu torpidoyu attıktan sonra denizaltına su girmiyormu'' demiş. TemeL: ''Amca be, sen hiç denizde yellenmedin mi, O zaman kıçına su kaçtımı ki?'' demiş. :)
|
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|