AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Spider-Man & X-Men
 Spider-Man 3
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 30/11/2005 :  14:15:58  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama Bu oyun çıktımı veya çıkacak mı bilgisi olan lütfen saklamasın açsın bize......

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 30/11/2005 :  18:30:42  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Spider Man-3 olarak değil ama Ultimade Spider Man olarak çıktı.Görüntüleri çizgi film gibi ama güzele benziyor cafede oynayanları görmüştüm.
Sayfanın En Üstüne Git

Wolf Prince14
Üye

Turkey
İleti 112

İletim - 01/12/2005 :  15:09:00  Bilgileri Göster  Wolf Prince14'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sence Spider-man 1 ve 2'den güzel midir????

HER TÜRK ASKER DOĞAR!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/12/2005 :  20:09:52  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Aslında hiçbirini oynamadım.Ama Spider Man2 nin görüntüleri(yani çizgi olmayan atmosfer)daha güzeldi bence.
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/12/2005 :  23:04:03  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ULTIMATE SPIDER MAN,SPIDER MAN 1 VE 2'den daha güzel ve karakter tipleri farklı.ULTIMATE SPIDER MAN'de SPIDER MAN 15 yaşında SPIDER MAN oluyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000