AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ekran kartım hata veriyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

player75
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 28/11/2005 :  14:22:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ekran kartım geforce 4 mx 440 ve bilgisayarı actıgımda 1 uzun 2 kısa 1 uzun bip veriyor görüntü gelmiyor slotu temizledim yine tık yok fanı çalısıyor yanmıs olabilirmi çöpe atayımmı bildigim kadarı ile ekran kartıu tamiri yapılamıyor türkiyede baska ne yapmalıyım yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden tesekkürler

:)

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/11/2005 :  14:39:23  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aslında tamirat yapılıyor... gideceğin yer bilgisayardan anlayan bir elektronikçi ancak güvendiğin biri yoksa çok uğraşmayıp yeni bişey al derim. anakartın kitapçığı varsa ondan bir bak bakalım o bibler ne anlama geliyomuş? ramde sorun vermiş olabilir. mümkünse bir arkadaşından ekran kartı ödünç alıp bir dene olmassa ramide denersin. (1 uzun 2 kısa bip nedir bilemiyorum anakart kitapçığında yazması lazım)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

inanc
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 28/11/2005 :  16:24:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1 uzun 2 kısa bip ekran kartı hatası... 3 uzun siren verirse ram oluyor... shadowwalkeri in de dediği gibi agp slottamı sorun var kartttamı onun öğrenmek için başka bir kart dene ama beüyük bir ihtmalle ekran kartın arızalı.

by_inanc
Sayfanın En Üstüne Git

player75
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 28/11/2005 :  17:23:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
baska ekran kartı sistemde normal calısıyor bu kart baska makinedede çalısmıyor denedim kesin bozulmustur diye düsünüyorum

Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 28/11/2005 :  18:21:03  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
verdiğin bilgiye göre evet kesin bozulmuş kart. tamir olayına gireyim birazda. özellikle ikinci el bigisayarlarla uğraşan yerlerde daha büyük şansın olur. adamın yapacağı şey devreler arasında enerji akımını kontrol etmek ve sorun çıkaran parçayı bulmak. bazen saatlerce sürebilen bir işlem olabiliyor o yüzden genelde ilk söyleyecekleri şey yeni ekran kartı almandır. ayrıca tamirat çoğu zaman çok ucuza mal olduğu halde fahiş fiyat çekerler. o ekran kartına değmeyecek bir fiyat verme olasılıkları yüksek. zaten directx 9.0 desteğide yok bence yeni bir kart düşün. bu arada tamire götürdüğün yer bu tamir olmaz ama istersen ölü fiyatına satın alayım diyorsa bu büyük ihtimal kartın tamir olabileceğine delalet eder. (veya satın alacak adam ilerde aynı marka bir kart eline geçerse yedek parça olarak kartı elinde tutmak istiyor olabilir). her halukarda kazık yiyeceksin kısacası yeni mal satmak varken çok az bilgisayarcı kartı tamir etmeyi teklif edecektir. neyse kolay gelsin sana :) ama kart kesin bozuk. (bu arada inanc uzun uzun çalınca ram kısa kısa çalınca ekran kartı değilmiydi yav? o kadar bilgisayar başında durdum bu söylediğiniz türde bir ses hiç aklımın bir köşesinde yok... mmmm, ilginç :))

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

player75
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 28/11/2005 :  18:59:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ilgi ve alakanızdan ötürü hepinize tesekkürler

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla