|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/12/2005 : 18:22:10
|
Alınganlıktan değil; mail geldiği gibi cevap vermezsek ya unutuyoruz, ya da diğer işler arasında onlara zaman ayıramıyoruz. Ancak senin durumun için başka nedenler de var. Mailda belirtirim onu :)
Hakkımda yazdıklarınız için de teşekkürler  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 08/12/2005 : 20:52:57
|
|Krondor| Abilerim. thakki1 falamir Hassooo Rappier Bombula Bonex Milamber[Yanlış hatırlamıyorsam ceyhun...'dı galiba eski nickin :)] whiteraistlin Dodo Leg01as(Lam Barış bunun yazılışı nasıldı görünmüyon pek.) kucukseytan(Vardı bir aralar nerelerde ya.)
Uzun yazılar yazsalar bile yazdıklarında kesin bir mantık vardır deyip okuduğum insanlar,büyüklerim. Gerçekten forum seviyesini yükselttiklerine inanıyorum... |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 08/12/2005 : 22:58:36
|
bora benm bi siyasetteki pek burda yazmıyom o konuları bide fener dedinmi susmam :), gerisi de zaten boş yazmayan elemanları seçmişsin, ama dur daha rap askerden geliyor, eğer içinde biriktirdiyse site olarak ayvayı yemişiz  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 19/12/2005 : 13:01:44
|
Askerliğin bitmesine az kaldı... İçimde biriken fazla birşey olduğunu düşünmüyorum. Aslına bakarsanız burada yani askerde geçirdiğim günler beni oldukça yordu. Ayrıca ortamdan uzak kalmış olmanın verdiği bir boşluk hisside yok değil. Ama teskere alınıp eve dönülünce nasıl bir ruh haline geçiş yaparım orasını bilmiyorum. Yinede ne olursa olsun yapmayı düşündüğüm şeylerin başında son 6 ay içerisindeki tüm konuları okuyup ilgi alanıma girenlerine cevap vermek ve shadowwalker kardeşimi çıkan frpler hakkında baya bir sıkıştırmak olacak (: Bu arada birde bol bol film izleyip müzik dinlerken muonline oynayacağım. Şu anda mesajı yazarken kulaklıkta Cranberries'den Ode to my family çalıyor ve beni eski güzel günlere doğru sürüklüyor. Sanırım burada yaşadığım güzel hayattan uzak geçirdiğim günler beni oldukça nostaljik birisi haline getirdi. Açık konuşmak gerekirse eskileri gülücüklerle anıyorum ama gelecekten fazlaca umutlu değilim. Birde buradaki kilitlenmiş konuları görünce buradaki olaylara uyum sağlayabileceğime şüphe ile bakıyorum. Belki biraz karamsar bir bakış ama sanırım herşeyin bitişi gibi burasınında bir sonunun olması gerekiyor (en azından benim için).... Ama daha öncede dediğim gibi hayat neler getirir neler götürür onu bilemiyorum ve bilmediğim için kesin hükümlerde bulunmak istemiyorum. Bildiğim tek şey var ben ve benim durumumda olanlar yani orta yaşlarına doğru ilerlemiş olan bizim neslimiz hem çok şanslı hemde bir o kadar şansısız. Şanslıyız çünkü şimdiki yeni yetmelerin burun kıvırdıkları, beğenmezlik ettikleri tüm güzellikleri bizler yaşadık. En basitinde bana göre ultima underworld oynamamış birisi frp'ci sayılmaz ve bu güzellikleri benim neslim yaşadı. Tüm mihenk taşı oyunları oynadık. Kimi zaman yokluklarla boğuştuk, şimdiki neslin oynamaya tenezzül etmeyeceği grafiklerle oyunlar oynadık ama o zamanki oyunlar her yönüyle şimdikilerden daha kaliteliydi. Ama bir açıdanda şanssısız çünkü kazık kadar adamlar olduk ve oyun oynamak için ayıracak fazla zamanımız kalmaz oldu. İşti güçlü evli olan arkadaşlarımızın diğer sorunlarıydı hepsi bir araya gelince şanssızlık katsayımızda bir o kadar artıyor. Neyse lafı çok fazla uzattım konuyla alakasız oldu ama uzaklardaki yanlız bir askerin yazdığı bu mesajı hoş görüyle karşılarsınız diye düşünüyorum....
|
 |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 19/12/2005 : 13:09:24
|
Kısa zamanda bitirir gelirsin umarım. Ben de Kıbrıs'da yaptığım için bilirim, oranın atmosferi çok farklıdır. |
ozzzy was here...! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|