AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 GUNZ oynayan yokmidur burda??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

iAgaHi
Üye

İleti 2

İletim - 26/11/2005 :  12:21:51  Bilgileri Göster  iAgaHi'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
GUNZ oynayan warsa biz 5 kişi CLAN yaptıkı eyer oynayan arkadaşımız varsa CLAN a girebilir.
İrtibata geçmek isteyenler agah@gurer.com(msn) adresiyle irtibata geçip CLAN a girebilrler

Rapçidir kendisi. :)
Paradox adında rap grubunun hem kurucusu hemde DJ i :)))

_olcay_
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 04/12/2005 :  23:15:28  Bilgileri Göster  _olcay_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de gunz oynuyorum sizin clana girmek isterim çünkü türk lazım bana yabancı olmuyo ii günler dilerim bana birde ölümsüzlük şifresi lazım biliyosanız bir zahmet verirseniz ii olu bana ulaşmak isteyen ler buradan ulaşabilir golcay_12@hotmail.com

arkadaş lar herdedinize cvp bulmak benim derdimede cvp bulmak isterim
Sayfanın En Üstüne Git

songurbey
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 04/12/2005 :  23:24:15  Bilgileri Göster  songurbey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SLM GUNZ CULAR BENDEN YENİ BAŞLADIM GUNZ OYNAMAYA . BANA YARDIM BENDE SİZİN CLANDA YERALMAK DAN MEMNUN OLURUM............. BANA ULAŞMAK İSTEYENLER tNt_7mustafa@hotmail.com adresinden ulaşa bilir.habide ben olcayla kanka yım aynı yerden oynuyoz çoooook iyi oynuyo onu söyleyim :D

mustafa
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000