DABBE derim başka demem!Çok korkunçç!!!!!!!Tüylerim diken diken oluyo...Ama başka dersen DOOMu ve Testeryi tavsiye ederim!Ayrıca küp2 ve son durak 3de senin işini görür!Scary Movie4 adlı filmi bekliyorum ayrıca(çıkcakmış)
Geçen gün izledim testere 1 i heycanlı yerinde kesti. Testere 2 ye gitmek istiyorum ama testere 1 de hiç görsel efekt yoktu. Testere 2 nin görsel efektleri nasıl güzelse gitmeyi düşünüyorum
testere 2 korku filmi değil gerilim iiiğğadamın tekinin kafası parçalanmıştı galiba sniperle vurulmuştu size gen filmini tavsiye edim sinemasına gittiğimde az daha bayılıyoduum(yanlış anlamayın korkudan)
Türk yapımı filmleri izlemeden önce 100 kere düşünürüm (Fatih Akın'ın ve Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri hariç. Onlara direkt atlarım.). Okul filminde olduğu gibi, korku filmi diye başlayıp beceremediklerini görünce komedi öğeleriyle süslüyorlar filmlerini. Tabii ortaya saçma ötesi bir "yapıt" çıkıyor. Dabbe'nin nasıl olduğunu bilmiyorum; ancak şans tanıyıp da izleyeceğim bir film değil. Yayınlanan fragmanı bile uzak durulması gereken bir film olduğunu gösteriyor. He, ayrıca filmlerden korkacak biri değilim ben :)