AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyanın En Korkunç Filmi Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

Naclugo
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/05/2006 :  18:53:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DABBE derim başka demem!Çok korkunçç!!!!!!!Tüylerim diken diken oluyo...Ama başka dersen DOOMu ve Testeryi tavsiye ederim!Ayrıca küp2 ve son durak 3de senin işini görür!Scary Movie4 adlı filmi bekliyorum ayrıca(çıkcakmış)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/05/2006 :  23:40:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dabbe için, tüm salon kahkalar atarak izledik şeklinde yorumlar okudum genelde. Korkanlar da varmış demek ki :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  13:40:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Falanca tarafından yazılan:

Geçen gün izledim testere 1 i heycanlı yerinde kesti. Testere 2 ye gitmek istiyorum ama testere 1 de hiç görsel efekt yoktu. Testere 2 nin görsel efektleri nasıl güzelse gitmeyi düşünüyorum

testere 2 korku filmi değil gerilim iiiğğadamın tekinin kafası parçalanmıştı galiba sniperle vurulmuştu
size gen filmini tavsiye edim sinemasına gittiğimde az daha bayılıyoduum(yanlış anlamayın korkudan)
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 21/05/2006 :  21:33:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Dabbe için, tüm salon kahkalar atarak izledik şeklinde yorumlar okudum genelde. Korkanlar da varmış demek ki :)

vcd si çıktı gerçi ama kimiside yerinde duramamış korkudan herkese göre değişir sonuçta alıp izlemek lazım
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 21/05/2006 :  23:16:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Türk yapımı filmleri izlemeden önce 100 kere düşünürüm (Fatih Akın'ın ve Nuri Bilge Ceylan'ın filmleri hariç. Onlara direkt atlarım.). Okul filminde olduğu gibi, korku filmi diye başlayıp beceremediklerini görünce komedi öğeleriyle süslüyorlar filmlerini. Tabii ortaya saçma ötesi bir "yapıt" çıkıyor. Dabbe'nin nasıl olduğunu bilmiyorum; ancak şans tanıyıp da izleyeceğim bir film değil. Yayınlanan fragmanı bile uzak durulması gereken bir film olduğunu gösteriyor. He, ayrıca filmlerden korkacak biri değilim ben :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000