AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Dünyanın En Korkunç Filmi Hangisidir?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 14/06/2006 :  23:04:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Omen 666 yı öneririm gerçekten tüyler ürpertici bir film, özellikle korkmak istiyorsanız sinemada izlemenizi tavsiye ederim, hani o sahneler vardır ya "dan" die bir anda çıkar(yüreğiniz hoplar) onlardan çok var... :)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 19/06/2006 :  12:09:13  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
halka çok korkunççççç

(¯`·._.·[ (I FEEL LOVED ) ]·._.·´¯)
Sayfanın En Üstüne Git

vahşi doğa
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 19/07/2008 :  15:54:17  Bilgileri Göster  vahşi doğa için bir AOL İletisi Gönder  vahşi doğa için bir ICQ İletisi Gönder  vahşi doğa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
eminim ilgiç ve korkutuçu şeyler vardır
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 19/07/2008 :  18:00:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Testere serisinin ilk filminde Adam'ın yakalanışını hatırladığı sahne...
Odanın içinde makineyle fotoğraf çekerek flaş ile odayı aydınlatırken herhalde şaka amaçlı biri yanımda fotoğraf çekse kalp krizi geçirirdim.

Malum gece izleyince oda kapkaranlık, insan gömülüyor bir yerlere.

En korkunç filmden çok en korkunç sahnemi anlattım kusura bakmayın, Testere'yi korku filmlerinin arasına sokamadığımdan.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 10/08/2008 :  00:05:03  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Exorcism'in Türk versiyonu vardı.Tavsiye ederim.Zemzem suyuyla,Fatiha okuyarak şeytan çıkaran imam son derece korkutucuydu...

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000