AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM5 TRANSFER
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kurt1905
Üye

İleti 729

İletim - 21/11/2005 :  21:47:00  Bilgileri Göster  kurt1905'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kurt1905 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşalar championship menager 5 te oyuncu transfer etmeye çalışıyorum bir yerden sonra başka bir mesaj geliyo bloked falan diyor ne yapmam gerek

.:Knight Online:.

Server: pathos
ID: lupkurt
lwl: 70

itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 23/11/2005 :  22:12:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana ne yazdığını tamamen söylemen lazım çünkü oyuncunun gelmemesinin bir çok nedeni olabilir . Kulubü kabul etmez , kendisi gelmek istemez , transfer sezonu kapanmıştır , yabancı oyuncu sınırın dolmuştur vs. vs.

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

gencfb
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 26/11/2005 :  14:47:15  Bilgileri Göster  gencfb için bir ICQ İletisi Gönder  gencfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aynısı banada olmuştu eğer ilk başlarken oyuna eklemediğin bir ligden transfer yapıyorsan bu sorun çıkıyor bide sakatsa aynı sorun meydana geliyor
Sayfanın En Üstüne Git

kurt1905
Üye

İleti 729

İletim - 27/11/2005 :  08:25:24  Bilgileri Göster  kurt1905'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kurt1905 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
gencfb tarafından yazılan:

aynısı banada olmuştu eğer ilk başlarken oyuna eklemediğin bir ligden transfer yapıyorsan bu sorun çıkıyor bide sakatsa aynı sorun meydana geliyor

birsüreden sonra oyuna eklemediğil liglerden transfer yapabiliyormuyum yoksa hiç değişmiyormu

.:Knight Online:.

Server: pathos
ID: lupkurt
lwl: 70

itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant
Sayfanın En Üstüne Git

gencfb
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 01/12/2005 :  21:53:59  Bilgileri Göster  gencfb için bir ICQ İletisi Gönder  gencfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir daha eklemediğin liglerden transfer yapamıyorsun ama arada sırada yapabiliyorsun

teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.11 Snitz Forums 2000