yanlış anlamazsanız bir kaç şey söylemek istiyorum bikere warcraft ve wow birbirlerinde oldukca uzak seyler ve ayrı bölüm başlığı altında toplanması iyi olur bana göre yani ikisinide oynadım bana birbirlerinden farklı geldiler bide forumlar gerçekten çok karışık izin verirseniz wow için 3 bilemediniz 4 konu açmak istiyorum warcraft bölümünün içinde yani bunlar wow yardımcı siteleri wow serverları orjinal wow da yardımlaşma ve wow da gerikalanlar bölümü yani dört ayrı bölüm altında toplamak istiyorum ve mümkünse bu bölümlerde bir sürü karışık şey olmasını istemiyorum teşekkür dahi olmamalı bence belki wow da gerikalanlar ksımında olabilir ama diğer bölümler sadece bilgi verici içerikle dolmalı diğer türlü bir sürü sayfa oluyor insan aradığını bulmak için tüm sayfalara tek tek bakmak zorunad kalıyor gerçekten yorucu bir iş olabiliyor bazen benimki tamamiyle bir öneri yanlış anlamalar olmasın sizden cevaplar bekliyorum sizce nasıl olur özellikle yöneticilere soruyorum sizcede iyi olmaz mı ben wow içn böyle bişey düşündüm diğer üyelerde diğer bölümler için bu tarz şeyleri yöneticilere danışarak daha düzenli hale getirse daha iyi olmaz mı en azında yöneticilerin yükünü birazda olsa paylaşmış oluruz :D
Oyunsitesi tarihinin en uzun cümlesini kurarak OS teneke madalyasına hak kazandığını bildiririm, yalnız Türk Dil Kurumu'ndan birilerine denk gelme, duyduğuma göre yolda çevirip dövüyorlarmış, enteresan tabi.
Uzunca sorun konusunda ise yeni bir bölüm açılması pek de gerekli gelmedi bana, aynı çatı altında gül gibi geçinebilirsiniz. Açmak istediğin konuları da mevcut başlık altında açman için bir engel yok, gerçi senin istediğin ve benim anladığım warcraft'a adanmış bir forum ki sende farketmişsindir bu konuda da ne düşünülebileceğini.
Ya bu yöneticiler harika insanlar. Nasıl okudun en son WoW için 4 bölüm açılsın diye bir şey gördükten sonra dağıldım ama niye ayrı yerlerde açılsın? Might&Magic evreninde kaç tane farklı oyun var ama aynı yerdeler WoW da Azeroth evreninde geçiyor aynı yerde olmalı Warcraft serisi ile.
neyse cavplarınız için teşşekür ederim bu arada ilk okuldan beri türkçeyle ilgili herturlu konuda zayıfımdır karnemde de öyle yazıyor noktalama işaterleri dediğiniz şeyde bizim kullandığımız harfler gibi semboldür ve yazı yoluyla anlaşmamızı sağlar cevap verebildiğinize göre anlamışsınız öyleyse sorun ne ayrıca başlıkta yazdığım gibi benimki karışıklığı kaldırmak için bir öneriydi önerimi kabul etmişe benzemiyorsunuz demekki size göre oldukça gereksiz bir konu ama anlamadığım bir şey var sizin için wow un ayrı bir bölüm olmazımı sorun yoksa duzensizliğin devam etmesimi hiç birinizden olum bişey duymadımda sadece olumsuz şeyler oyle olamaz diyebilirsiniz ama en azından nasıl olursa daha iyi olur diyebilirsiniz
Ben anlayamadım, cevap da veremedim bu nedenle. Mesajlarınızı düzgün yazmadığınız sürece de isteğinize karşı -olumlu veya olumsuz- yanıt vermemizi beklemeyin.