Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 06/12/2005 : 22:06:22
|
Test yayınından çıktığımızı düşünüyor musun peki? :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 07/12/2005 : 03:17:00
|
alıntı: tarafından yazılan:
Test yayınından çıktığımızı düşünüyor musun peki? :)
15 puanlık uzman sorusu  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 07/12/2005 : 15:31:54
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
alıntı: tarafından yazılan:
Test yayınından çıktığımızı düşünüyor musun peki? :)
15 puanlık uzman sorusu 
Site içinde sorulan en çok sorular diye bir bölüm açsam mı acaba :)
"Donanım-Dosyalar bölümü ne zaman açılacak sayın yönetici abiler"
Kaç puanlık bi soru dersiniz.Yıllardır soruyorlar değil mi.  |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365 |
İletim - 07/12/2005 : 15:50:49
|
Sormak hakları değil mi? Haliyle merak ediyorlar. Yöneticilerin dilinde tüy bitmiş midir?  |
ozzzy was here...! |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 09/12/2005 : 00:18:52
|
Bora Poyraz, zuhahhhah sen 500 milyarı kazanmışsın kenan ışıktan, o ne biçim soru yaw, açılır bugün açılmazsa yarın açılır , ozzzy, dilimizde tüy değil kaktüs bitti vallah , seçkin meçkin bahane, bir elemanın tüm gelişimini anlatayım sizede dinleyin; adamın biri adventure manyağıdır, C64 zamanında text adventurere'lar oynamıştır, sırasıyla amiga, 386 filan derken 2000 yılında bir PIII alır, bu şahış paso adventure oynarken bir oyunda takılır, nette araştırma yaparken oyun sitesi diye bir yer bulur googleda, site açılmaz üye olur, bir mesaj yazar üye olup, cevap gelmez, o arada foruma göz atar, bombula, lazadam, murcey, hasssooo gibi bazı tiplerle arkadaş olur, önceleri kapıştığı tiplerde vardır sitede gıcık olmasada muhalefet ettiği..., sonra bi undying hesabına kankalık oluşmuş, günler gelmiş geçmiş sitenin hakkı abisi olmuşuz, sonra birgün OS de yazar aranıyordu, başvurduk uzun incelemelerin ardından yazar olarak kabul edilmişiz bir baktıkki..., o uzun dilli çatal dillide yönetici değildi ozamanlar(şu anada msn de konuşuyoruz), bir kapıştık onunla, yazardı kendiside, ama küfür yoktu ama kırılmadık, netin en demokratik platformunda, en hararetli tartışmayıda yaptık, incinmedik kırılmadık, bir baktıkki ikimizde yöneticiyiz, fikirler bir olmasada asgari müşterek bir yerde buluşmuşuz..., yazarlar yönetici olmuş, seviye işte böyle birşey, avaris, krocanlar, falamir, altuğ(crazy ivan), hiçbiriyle yüz yüze tanışmadık, her konudada anlaştığımız söylenemez belki....
|
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|