AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 steam nasıl indirebilirim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

eesscoooobar
Üye

Turkey
İleti 116

İletim - 20/11/2005 :  16:44:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar selam ben bu steam ı indiricamda acaba nerden indirebilirim bide ücretlimi acaba bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum

escobar

cave troll
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/11/2005 :  17:43:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ücretli
Sayfanın En Üstüne Git

naseeb
Üye

Germany
İleti 24

İletim - 03/09/2006 :  23:09:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardesim steami indiremessin ccunter strike 1 anthology diye bir cd alman gerekiyor ondan sonra www.steampowered.com a girip üye olman yani hesap acman lazim burada hesap acarken sana cd deki serial keyi soruyor onu vereceksin böyleelikce senden baska kimse nin acamayacagi bir counter oyununa sahip oluyorsun sonra aldigin cd yi instal et icinde 3 tane oyunla birlikte geliyor bir cs deletet scene 2 cs condition zero 3 counter strike 1 cisinde yalniz oynuyorsun ikincisinde hem yalniz hem botla hemde serverlerle online oynabiliyorsun 3 sünde ise yalniz server kurabiliyorsun yani bot yok arti serverlerlede online oynayabiliyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

naseeb
Üye

Germany
İleti 24

İletim - 03/09/2006 :  23:13:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arti icinde day of defeat death match classic gibi oyunlarda var onlarida kurarsan oynarsin cd setup ettikten sonra onlarda icinde geliyor yani istegine kalmis baglantin iyi ise baya bi verim alirsin ben bazen bazi serverlerde 6 saat takildigim oluyor bir de sunu diyeyim aslan afyonluyum ama almanyada yasiyorum benimde fazla bir bilgim yok bu counter strike hakkinda ama bildigim bi konu olursa yardimci olmaya calisirim
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000