Özür dileriz, bundan sonra 24 saat net başında oluruz! Sosyal aktivitelere girmeye, kendi hayatımızı yaşamaya ne gerek var değil mi??? Saçmalamayın lütfen!
Belli bi amacı yok |KRONDOR| hocam geçen gün msn'de biri sohbette bunu bu şekilde yazdı millette Paris Hilton'un resimleri diye sayfaya taarruza kalktı.Sonra milletin dumurluk derecesini sen tahmin et.Herkes koptuBurdan oltaya takılan olur mu diye yazdım,semihoray ilk galibaÜzerine alınma amaç biraz tebessüm yaratmak sadece
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
İlginç, benim aklımın ucuna bile gelmedi öyle bir şey :) Gerçi tanıyoruz seni, yapmayacağını bildiğimiz için de gelmemiş olabilir (psikolojik baskı yapıyorum :)).
Yanlış anlama Avaris hocam ben burada sadace küçük bir kamuoyu yoklaması yapıyim dedim.Bakalım insanlar Paris diyince kafalarında ilk ne şekilleniyor.Şu anda öncelikle benim gözümün önüne yanan arabalar geliyor. |KRONDOR| hocamın psikolojik baskısı kendini hissettiriyor.Yarın bu baskı ile biyoloji sınavı nasıl geçicek bilemiyorum
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla