Gerçek anlamda Hard Rock çu diyemeyiz ama güzel müzikler dinliyoruz. Bana göre rap bir müzik türü değil. Sadece arkada bir ritm var ve bir (ya da fazla) adam buna uygun olarak hızlı konuşuyor. Kötü mü? İyileri de var ama müzik gibi gelmiyor. Bana göre.
Gerçek anlamda Hard Rock çu diyemeyiz ama güzel müzikler dinliyoruz. Bana göre rap bir müzik türü değil. Sadece arkada bir ritm var ve bir (ya da fazla) adam buna uygun olarak hızlı konuşuyor. Kötü mü? İyileri de var ama müzik gibi gelmiyor. Bana göre.
her eline gitar alanın çıkarabileceği sesler de bana müzik gibi gelmiyor.Bana göre...
İlla bir laf söyleyeceksiniz rape değil mi?Anlayamıyorum,gerçekten anlayamıyorum...
Türkiyede gerçek anlamda müzik yapabilen yoktur ya da çok azdır.Bu yüzden en çok pop dinleniyor desem,"pop" dediğimiz şeyin ne olduğu belli bile değil.Diğer ülkelerde "pop:popüler" olarak geçer.Dolayısıyla en çok pop dinlenir .Tarz olarak en çok şu dinlenir diyemeyiz bana kalırsa.Ben İstanbulda yaşıyorum.Yaşadığım çevrede insanlar rock dinler,başka bir yere giderim herkes arabesk dinler.Anadolu da Türkiye'ye dahil olduğuna göre kesin bir şey söylemek çok zor...