AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Büyünce ne olmak istiyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 03/02/2006 :  15:14:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kara huvari tarafından yazılan:

astronot

Bunu okuyunca Cem Yılmaz'ın espirisi aklıma geldi;

Bir 3. sinifa giden cocuga sordum,ne olacaksin buyuyunce diye,cocuk uzay bilimcisi dedi.Zavallinin realistik mesleklerden umidi kalmamis.Manavci gibi birsey.Bu memlekettekimi dedim evet dedi.Dedim sen simdiden ziplamaya basla anca aya gidersin
Sayfanın En Üstüne Git

ultramert87
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/02/2006 :  15:48:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
halkla ilişkiler ve reklamcılık
Sayfanın En Üstüne Git

scorpions
Üye

Turkey
İleti 186

İletim - 03/02/2006 :  16:18:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
krondor senin meslegin bu degil mi
alıntı:
tarafından yazılan:

Ben çocuk değilim ki büyüyünce şu olacağım diye mesajlar yazayım. Ülkenin gerçekleri ortada. Kim bilir, belki çöpçü olurum, belki de başbakan...

Ayrıca illa |KRONDOR| yazmak zorunda değilsiniz; yazıyorsanız da lütfen doğru yazın.

Sayfanın En Üstüne Git

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 03/02/2006 :  21:11:59  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya türkiye yeteneklere göre yada isteklere göre meslek bulunabilecek bir yer değil ve her an günün şartları deişiyor.. yani üniversite sınavına 2 senem kaldı ve şimdiyle, 2 sene sonraki güncel olaylar aynı olamayacağından, türkiye gibi bi memlekette şimdiden karar veremiyorum ne olmak istediime... oyüzden en mantıklısı şu ki; bi dolu mühendislik var kardeşim hepsini kapsaya bi mühendislik yokmu? var --> endüstri mühendislii yada elektrik elektronik mühendislii.. bunlardan birini iyi bi üniversitede okuyup üstüne 2 sene işletme mastırı yapıcan, süper bi eitimin olur işte türkiyenin her anına göre... yoksa yürekten arzuladıım şey karikatürist tiyatrocu falan olmak.. yada ekmeini satrançtan çıkarıcan:D en güzeli.. yılda 3 tane büyük organizasyon kazansan paraya para demezsin...

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 03/02/2006 :  21:15:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
TIP, Eczacılık ve Harp Okulunu bitirmek

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000