AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Unutulmayanlar, Unutamadıklarınız
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 12/11/2005 :  23:02:22  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Burda okuduğunuz ve yıllar geçse de hala muhabbetini sürdürdüğünüz hatta kütüphanenizden alıp hala büyük bir heyecanla okuyup sevdiğiniz kitapları konuşuruz diye düşündüm. Öncelikle benim unutamadığım kitaplar şunlar ne kadar az olsa da hala sıkılmadan okuyabilirim;

- Yüzüklerin Efendisi Serisi
- Silmarillion
- Güç Yüzüklerine Dair
- Eragon
- Sol Ayağım

denniz
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 12/11/2005 :  23:38:10  Bilgileri Göster  denniz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  denniz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba ben yeni üyeyim bi mesaj atıyim dedim beni en çok etkileyen kitap sefiller di tekrar tekrar okuduğum oldu yanive harry potter ın ateş kadehi kitabınıda okudum oda çok hoşum gitti üst üste 2 kez daha okudum çok güzeldi yani

ağlıyorsam tek nedeni seni ölesiye sevmemdir...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/11/2005 :  00:01:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben, Efsane
İşte O Adam
Işık Tanrısı
Gazap Üzümleri

Tam olarak etkilerinde kaldığım söylenemez; ama sürekli aklımda olan kitapların başında geliyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 13/11/2005 :  00:37:20  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eveet kitaplığıma kafamı uzattığımda gözüme ilk çarpanlar;
Unutulanlar dışında yeni bir şey yok-Osman Pamukoğlu
5.Tim-Abdullah Ağar
Şahin,Sürek Avı,Meleklerin Gazabı-Wilbur Smith

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 13/11/2005 :  13:06:04  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LOTR serisi,
Harry Potter serisi,
Sefiller,
Sol Ayağım...

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

sweet-sweet-angel
Üye

Turkey
İleti 51

İletim - 19/06/2006 :  19:56:42  Bilgileri Göster  sweet-sweet-angel için bir AOL İletisi Gönder  sweet-sweet-angel için bir ICQ İletisi Gönder  sweet-sweet-angel'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sweet-sweet-angel için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bende daha bugün üye oldum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000