|
Yazar |
Konu  |
|
Dumtis
Üye

İleti 4 |
İletim - 09/11/2005 : 15:53:04
|
ewt arkadaslar diyeceksiniz bu serverin diyerinden nasil bir farki war filan hemen soyle aciklayim !!! bu serverin reborn sistemi var ve stat,skill,binek,travel ve itemleri cok farkli bir server ben suan orda playerim nickim Dumtis herkezle paylasmak istedigim serverin linkinide veriyorum tabi vermesem nerden giriceksiniz dimi :))))
http://www.ultimaniac.net hadi Akin Akinnn :=) |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 10/11/2005 : 18:07:06
|
Evet, herşey böyle başlar zaten. Bunları daha öncede gördük. Bir server açılır. Kim bilir, bu konuya hevesli bir iki gençtir server ın kurucuları. Ardından reklamlar yapılır sağa sola, millet "aa bak yeni uo server ı hadi bi bakalım der". Başlarda doğru sürüst adam yoktur server da, ilk girenler şanslıdır, deli gibi kasarlar charlarını, açık skilleri çoştururlar, manyak para yaparlar, itemle doldururlar kasalarını... Sonra yavaş yavaş kalabalıklaşır server. Britania bank ın önünde adım atacak yer kalmaz. İnsanlar hücum eder bir anda server a. Ardından sorunlar patlak vermeye başlar. Server kalabalık olduğu için lag artar. Hileciler, acount kıran hacklar karga gibi çöker server ın üstüne. Skiller düzenlenemez. Kimi kapatılır kimi açılır, fakat yinede düzenlenemez. Çünkü bu iş o server ı açan bir iki kişinin sandığından daha da karmaşıktır. Söz gelimi adam mage kasmıştır deli gibi, öteki resist alır, mage biter karşısında. Bakarsın warrior skilleri güçlü olur herkes fenc, sw kasar. ortalıkta alchemist bulamazsın iksir yaptıracak, scribe bulamazsın büyü yazdıracak. Bakarsın miner kenara atılmıştır, kimse uğraşıpa maden dövmez. Set bulamazsın piayasada. Bir türlü işin içinden çıkamaz staf grubu. Zaten doğru dürüst online staf bulamaz olursun zamanla. Çünkü atılan page lerden bunalan staflar oyuna dahi giremez olur. Hatta bazı staflar piyasada olmayan itemleri, eşşek yükü paraları tanıdıklarına dağıtmıştır çoktan. Bu tür tartışmalar başlar hemen 1 2 hafta sonra, derler forumda "Yok adam hile yapıyor", "o üstündeki de ne nereden buldun?", "allahım gm fenc in adama işlemiyooo" , "herif in nox yemiş, nası kaçar?" Olayların üstünden çok geçmez, küfür başlar. Staflardan tutunda playerlara kadar herkes küfreder. Kendini bişey sanan 13 yaşındaki veletler sana kafa tutar. RP yapmaya çalıştığın bu veletlerden biri olmadık yerde, durup duruken seni kesip küfreder. Maviler mavilere dalar, pk lar mavilerle gezer... Hile, küfür, lag, düzensizlik derken ya server dayanamaz üç dört gün sonra kapanır, ya da playerlar elbirliği ile server ı taşlarlar ve çekip giderler. İşte bir ultima online serverın daha hazin sonu. Ölen öldü geride kalanlar bizimdir. Yeri gelmişken beni tanıyan tüm uo dostlarına selamlar olsun. -Keitaro- (Archery) |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
kurt1905
Üye

İleti 729 |
İletim - 10/11/2005 : 21:10:44
|
ben üye oldum şimdi internet cafeye gidip oynayabilirmyim
|
.:Knight Online:.
Server: pathos ID: lupkurt lwl: 70
itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant |
 |
|
rohan
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 12/11/2005 : 14:35:13
|
dumtis üye olamadım buraya |
 |
|
INewerDown
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 27/05/2006 : 13:16:58
|
dumdis aarkadaşım biraz daha açar mısın şu oyunu su anda üye oluorum ama nası bi oyun bilmiyorum |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|