|
Yazar |
Konu  |
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 07/11/2005 : 22:36:33
|
forumlara sole bi bakıyorum da çoğu aptalca konular özellikle genel veya kültür sanat bölümlerinde yok en sevdiğin takım en iyi sanatçı bu tür forumlar yöneticiler için sölüyorum sitenizi çok aptal gösteriyo bence bu konulara izin vermemelisiniz sırf mesaj atmış olmak için açılan konular bunlar eğer hoşunuza gidiyorsa bilemem ama forum amacından sapıyor lütfen şu konulara bi el atın |
what is done is done...The king is king |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/11/2005 : 23:45:43
|
Sitenizi aptal gösteriyor ağır bir itham olmuş...
En sevdiğiniz sanatçı vs gibi konuların kültür ve sanatta olmasında bir sakınca göremiyorum. Yok, orada olmamaları gerekiyor dersen, bizi ikna edebilecek bir açıklama getirmen gerekiyor. En sevdiğin takım gibi konular varsa da gözümüzden kaçmıştır. Yoksa bu tarz muhabbetlerin orada olmaması gerektiğini biz de biliyoruz.
Ek olarak, mesajlarında nokta kullanırsan sevinirim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
comandante
Seçkin Üye

Turkey
İleti 314 |
İletim - 08/11/2005 : 20:37:49
|
konunun nerde olduğundan yakınmadığımı gayet iyi biliyorsun gereksiz laf salatası yapmana gerek yok soru: en sevdiği takım cevap:chelsea soru:en sevdiğin sanatçı cevap:mahsun kırmızıgül sen bana bu tür konuların nasıl forumla alakalı ve bir mahsur görmeyecek kadar gerekli olduğunu açıkla bende seni ikna etmeye çalışayım... umarım noktalar yeterli olmuştur saygılar |
what is done is done...The king is king |
 |
|
Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285 |
İletim - 08/11/2005 : 22:14:38
|
Kaan abi hoşgeldin ya!Uzun zamandır yoksun gözümüzde tütüyorsun.Bak istekler ve konular baya bi yığıldı bir el atsanda oyun sitesini şöyle bir şahlandırsak! Gereksiz konulara gelince sonuçta buradaki yöneticiler 24saat burayı izleyip asayiş sağlayamıyorlar,bunu yapamazlarda ama burayı bildim bileli hiçbir tartışma hatırlamıyorumki küfürler havada uçuşsun,millet birbirine girsin.Arada sırada öyle konularda lazım bence geyik oluyo insan kafa dağıtıyo ama yerini sorarsanız tabi ki serbest bölüm olmalıdır |
Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene! Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/11/2005 : 22:48:30
|
comandante, seviyeli konuş. Bu işi 3-4 yıldır yapıyorum ve kanımca yeterince deneyim kazandım. Neyin nerede olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Eğer gözümüzden kaçan bir şey varsa link ver, ona göre yapılması gereken neyse yapalım. Diğer türlü, senin deyişinle, laf salatası yapmaktan başka bir şey yapmamış olursun. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/11/2005 : 23:24:43
|
alıntı: comandante tarafından yazılan:
konunun nerde olduğundan yakınmadığımı gayet iyi biliyorsun gereksiz laf salatası yapmana gerek yok soru: en sevdiği takım cevap:chelsea soru:en sevdiğin sanatçı cevap:mahsun kırmızıgül sen bana bu tür konuların nasıl forumla alakalı ve bir mahsur görmeyecek kadar gerekli olduğunu açıkla bende seni ikna etmeye çalışayım... umarım noktalar yeterli olmuştur saygılar
Bu tür konular sadece serbest bölümde var. Kimseyi zorla sokmuyoruz, bakmayıver, sorun hallolur. Orası da "serbest" olduğu için bu noktada. Oyunlarla ilgili genel tartışmalarda benzeri örneklere rastlayamazsın, izin verilmez. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|