AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA SERİSİNE BİR OYUN DAHA GELİYOR!!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 03/11/2005 :  09:49:44  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar gta serisine yeni bir oyun geliyor.Dün Rockstar Games'in yaptığı bir basın toplantısında yeni bir oyun çıkartıcaklarını belirtti.Bu oyunun adı 'Grand Theft Auto : Deluxe City' olacakmış.Rockstar games'de bu oyunun içeriğini sır gibi saklayacakmış.Yani bu oyunda öyle bir orjinallik motoru kullanılmışki dünyanın en iyi hacker'ları bile bu oyunu kopyalıyamazmış.Ama rockstar Games bu oyun için çok fazla bir bilgi vermeyip,oynayında görün diyor.

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/11/2005 :  10:04:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar isterse naapar ne eder kopyalarım;) Asla orijinal vermem
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 03/11/2005 :  10:08:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dünyadaki en iyi koruma sistemi starforce koruma sistemi...İlk çıktığında kırılamıyordu ama 5-6 ay sonra bu sistem ile korunan oyunlar tek tek kırılmaya başladındı...Yeni bir versiyonu çıkacak diye duydum bu sistemin...Ama emin olun her şekilde kırılıyor ya 1 ay sonra ya da 5 ay...
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 03/11/2005 :  10:16:20  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ama bu oyunda yepyeni bir orjinallik motoru kullanılmış.
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/11/2005 :  10:32:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OK. nero ile orijinallik motoru denilen şey olan cd bile(5 saatte) kopyalanıyor
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/11/2005 :  13:54:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
StarForce kırıldı ama kırılasına kadar çıkan oyunların devri kapanmıştı. Ki, kırma işlemi de eskisi gibi tek dosya atımı ile olmuyor; birçok program kullanmak gerekiyor. O kadar uğraş vereceğinize, orijinalini almanız daha sağlıklı olur.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000