Arkadaşlar oyunda dediğim gibi bir banka kurarsak çok güzel bir biçimde sigortamız olur.Ayrıca Krondor o kadar mineri nasil yaptin sormayı unuttum.Ben günde 1.500.000 kazansam yatıp kalkıp Allah'a dua ederim sen gidip 4. milyon kazanıyorsun helal olsun ne diyim yani.Hakketten bu defans işine dikkat etmek lazım.Bana da saldırmaya başladılar.Ama beceremiyorlar kazanmasını.Zaten kazanan olursa sizi haberdar ediyorum nasıl olsa.
Pek zor olmuyor bilion mu:) Bu DarkThrone sapıttı ayrıca. Omega testi açıldı sadece 20. lvl üstleri için ama ben 21. seviyede giremiyorum:( Ayrıca 4 milyon da az para benim de ona yakın ama ben gelen adamlarımla eşya almadan ordum fazla gözüksün diye asker basıyorum:) Bu arada çavuş olmalıyım bundan sonra tabloya göre KRONDOR abi görürse olurum.
Sürekli söyledim; Dark Recruiter'dan diğer oyunculara insan sağlayın. Bu, birkaç gün içersinde size dönecek. Benim, eğitime sokmadığım 1.000 kadar insanım var daha.
Önce defans, sonra para. Her şey bir anda olmuyor bu devirde :) Uzun süre bilgisayara bakamadığımız için defansı sağlam tutmaya çalışıyoruz şu an için. Yoksa, hemen 3.000'e çıkarırım madencileri.