AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 DarkThrone
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 03/12/2006 :  08:21:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Untrained Citizens: 0 traning te bu yazıyor 25 ti bunu nasıl fazlalaştıra bilirim sonra asker yapacam tabiki?

bide ismim:ozn_kya oyun sitesi ittifagına katılmak istiyorum

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

dark_lord_hector
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 03/12/2006 :  18:29:32  Bilgileri Göster  dark_lord_hector'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
untrained citizens sayısı zamanla artar.ilk önce ev yapman gerekli.onun için structures bölümünden housing i seç.sana ittifak için davetiye yolluyorum.kabul et!!!

DarkThrone üstadı
Level:88
Saldırı:20 milyon civarı
Defans:23 milyon civarı
Nick:dark_lord_hector
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 03/12/2006 :  19:13:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunsitesi ittifagımı gönderdin sağol 5 tane hose yaptı öyle bişey vardı 5 yazdı bitti zamanla olucak yani bu şey iyi

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 03/12/2006 :  20:27:42  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1)Arkadaşlar bende oyuna başladım.Beni de ittifaka alırmısınız?

2)Aldığım exp harcadığım turn'e göre değişiyor mu yoksa 1 turn ile saldırdım,10 turn ile saldırdım fark etmiyor mu?
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 04/12/2006 :  17:51:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
You do not meet the fortification level requirement for that upgrade. You must have a Outpost Level 2.
bune demek ingilizcesi iyi olan biri varmı??

Fortification Requirement
Outpost Level 2

Stats
Offense Bonus: 20%

Cost: 100,000

bunu up grade etmem için bumu lazım mış neymiş e bunu neden yapıyorum:
Housing
You currently have 10 houses

You will gain 10 additional citizens per day.

You may not build any more houses. To increase the amount of houses available, upgrade your fortification level.
haouse yapmam için sanırım o dediğim lazım sizce?? tam olarak ingilizce yi çakamadımda ondan soruyorum yeni başladım oyuna

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000