AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Adsl hız artışı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 04/11/2005 :  21:12:37  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla benimki direk oldu. Bence siz farkedemediniz.

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 05/11/2005 :  00:06:12  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimki de oldu ben AirTies kullanıyodum ve AirTies ADSL himet programını kapayıp açınca hızı 512 olarak göstersi sorun şu ki sayaç bölümündeki hızı gösteren panal en fazla 450 Kb/s gösteriyo yani en fazla oraya kadar çıktığına şahit oldum.Bu neden olabilir acaba görüşlerinize açığım.

Sith Sidious:Lord Vader can you hear me?
Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe?
Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her!
Darth Vader:What!?...I shouldn't have!...
...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...
Sayfanın En Üstüne Git

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 05/11/2005 :  00:17:20  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
mert90 tarafından yazılan:

Benimki de oldu ben AirTies kullanıyodum ve AirTies ADSL himet programını kapayıp açınca hızı 512 olarak göstersi sorun şu ki sayaç bölümündeki hızı gösteren panal en fazla 450 Kb/s gösteriyo yani en fazla oraya kadar çıktığına şahit oldum.Bu neden olabilir acaba görüşlerinize açığım.

Biraz önce bir daha ölçtüm ve hız 480Kb/s olarak gözüktü ve her ölçtüğümdede azar azar artıyor.Acaba TT hızı 512 ye çıkardı derken bizi kandırıp sınırı 512 ye çıkarıp gerçek hızı arttırmadı mı; çünkü hazırlıksızdı ve yavaş yavaş bu hıza yani gerçek hız olan 512 ye çekiyor mi anlamadım doğrusu.Görüşlerinizi bekliyorum.

Sith Sidious:Lord Vader can you hear me?
Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe?
Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her!
Darth Vader:What!?...I shouldn't have!...
...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/11/2005 :  01:15:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
450Kb/S ? 480Kb/S ?!?!? Bunlar indirme hızındaki kb değerindeki hız değerin mi yoksa KBPS'mi? uzantıya dikkat edelim :)
Sayfanın En Üstüne Git

Soldier
Üye

Turkey
İleti 304

İletim - 05/11/2005 :  12:34:05  Bilgileri Göster  Soldier'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet adsl de tam olarak 512 kbps ye bir çıkış olmadı.TT ne yapıyor anlamıyorum!

İmza atamadım, parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000