Görünüşte fiyatlar artmadı tabii; ama 512'nin de fiyatında indirim olmadı. 256 kalktığı için 512 kullanmak zorundasınız (Her ne kadar Telekom'un yetkilileri isteyen 256'ya devam edebilir dese de, bunun lafta kalacağından eminim. Umarım yanılırım yine de). 512'nin şu anki fiyatı limitsizlerde 87,83 YTL. 3GB'lık limitli kullanmak isteyenler de ayda 25,73 vererek Internet'ten maillarını kontrol edebilirler. Başka işe yaramaz. Diğer limitlilerin fiyatları da tabiri caizse "kazık". Ben KabloNet kullanıcısıyım. Bazen günde 1GB'lık veri transferi yapıyorum. Limitli ADSL kullanıcısı olsaydım, maksimum 9GB'lık tarife ile ayda 9 günlük "sınırsız" Internet'im olurdu... Olayları bir de farklı gözden bakarsanız durumu görürsünüz. ADSL kullanıcılarına geçmiş olsun diyorum :) KabloNet kullanıcıları olarak biz zaten kazık yemeye alıştık :)
abi sen naabıyon 1 günde 1 gb... Biz 1 ayda 2 gb bile dolduramıyoz Bence iyi oldu 29,00 YTL ye 512 kbps (inşallah doğru yazmışımdır) ohh yemede yanında yat
ben 3 gb aylık kota kullanıyorum ve en yüksek 987 küsür mb yaptım sen 1 günde aylığımı geçiosun Sen berserk moduna geçsen kotayı 1 günde doldurursun Kullanmayanlar için ideal ve bizi üzme Antalya'ya daha Koblo.net gelmedi o daha ucuz ayda 15$ ve istediin kadar:(
Kotalı kullananlar, sınırı aşmıyorlarsa sorun yok. Ama limitsiz kullananlar bu durumdan zararlı çıkacak.
KabloNet mi daha ucuz? Ayda 15 milyon sırf destek ücreti veriyoruz. Bunun dışında da bağlantı ücreti var. Bizim 128, ADSL'nin 256'sına yakın bir ücretteydi.