AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Bana bir strateji oyunu söyleyin lütfeeen!!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

Cakal_Kurt
Üye

İleti 10

İletim - 25/10/2005 :  00:47:30  Bilgileri Göster  Cakal_Kurt için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ilk age of 2 iyi oynadım sonrda bıraktım bu tür oyunları ama yeniden başlıcam bana bir oyun söyleyin bilgisayarımın özellikleri ((256 rem ve 128 ekran kartı)) tamam cbv yazanlara şimdiden tşk ederim millet alem budur işte.........
Benim pc nin özelliklerine uysun yani tamam
iyi oyunlar.....

hasbican
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 25/10/2005 :  19:48:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
age of 3 çıktı bilmiyomusun benim bilgisayar çalıştırıyor özellikleri (256 mb rem 128 ekran kartı) bi dene çok güzel
Sayfanın En Üstüne Git

Cakal_Kurt
Üye

İleti 10

İletim - 25/10/2005 :  23:24:20  Bilgileri Göster  Cakal_Kurt için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sağol arkadaşım cvb verdiğin için alıcam gerçekten bilmiyodum hasbican.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 26/10/2005 :  18:40:50  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
valla roma total war ı oynamanı tavsiye ederim age of 3 ü pek tavsiye etmiyolar

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

kurt1905
Üye

İleti 729

İletim - 27/10/2005 :  21:17:47  Bilgileri Göster  kurt1905'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  kurt1905 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence en iyisi AGE OF EMPİREES 3

.:Knight Online:.

Server: pathos
ID: lupkurt
lwl: 70

itemler : sword of lupkurt +6 , dol +3 , shell +7 set , totamic spear +7 , und set +8 ,str 9 ve lupus pentant
Sayfanın En Üstüne Git

unkownspy
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 30/10/2005 :  08:47:36  Bilgileri Göster  unkownspy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
age of 3'ü tavsiy ederim
benim bilgisayarımın özellikleri 256 rem 128 ekran kartı ilk başta yavaş açtı görüntüayarlarını mediuma getirdim şuanda gayet iyi oyun süper

ı'm always ready
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000