AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 IP numarası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 21/10/2005 :  19:56:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bişey soracam bu modemin bilgisayardan kablosunu çekip tekrar taktığımızda bilg. ıp numarası değişiyomu arkadaş öyle dedi de doğrumu?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 21/10/2005 :  20:55:30  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Telekomdan sabit ip isteminde bulunmadıysan her bağlantı koptuğunda sana farklı bir ip atanacaktır (ki modemin kablosunu çekince bağlantı kopar :P). Eğerki bu bağlantıyı çok hızlı bir şekilde koparıp yeniden bağlanırsan internete %99 aynı ip numarısını geri alırsın. söz konusu olan routerli bir adsl modem ise o zaman başka bir ip atanması makine tarafından ayarlanabilir ancak bu standart bir prosedur değil. benim bildiğim bu kadar daha iyi bilen yada ekleyecek bişeyi olan varsa yazar zaten :)

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 14/11/2005 :  13:29:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
olay öyleyse IP'den hack olayı engellenebilir yaf ben gelci adsl telekomdan olmazda başka yerden oluyosa süper bi olaydır...

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 27/11/2005 :  14:02:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar denedim bu olayı oldu...IP'den banlandığım bi siteye girebilioruuum...

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000