kimse NHL'den bahsetmemiş ayıp ama!bu hata affedilemez!tamam oyunu 7'şer maçlık liglerde bitirmek bir hayat ister ama sizde kısa olarak oynayın!hadi yorumlarınızı bekliyorum!
Bize uzak bi spor tarzı... Bu yüzden pek ilgi görmüyor ülkemizde. Valla oyun ve hokey hakkında hiç bi şey bilmiyorum bu yüzden de başıma dert açmamak için ben Fifalar ve NBA leri tercih ederim. Tabi sen bu yazıyı bi Amerika veya Rusya forumunda yazmış olsaydın şimdi cevabların sayısı 10 u geçmişti.
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
bence de nhl harika bir oyun o kavgalar o sopayla çelmeler dirsekler hele hele uzaktan böyle km lik hızlarla bi abandın mı müthiş eğleniyor insan kelmimeler yetmiyor o yüzden oynayın derim
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
bencede oyun harika ama kavga sahneleri pek güzel değil.oyunun kendisi çok güzel.her yönüyle.ama yinede duvar kenarından giden bir adama omuzla saldırıp adamı duvara yapıştırmak zevkli oluyor