AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA VİCE CİTY
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 17/10/2005 :  20:31:16  Bilgileri Göster  MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
LÜTFEN YARDIM EDİN GTA VİCE CİTY'DE SİNEMA BÖLÜMÜNDEKİ FİLYELERİ DAĞITMA GÖREVİNİ GEÇEMİYORUM NASIL GEÇECEĞİMİ SÖYLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM HİLESİDE VARSADA OLUR LÜTFEN YARDIM EDİN.MUHAMMED GÜLAL AKÜREK.

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 17/10/2005 :  20:43:49  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oranın bildiğime göre bir hilesi veya traineri yok.Geçmek ise senin becerine kalmış.Bir püf noktasıda yok.Sürekli dene herseferinde başka bir daireden başla sonunda yaparsın.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 17/10/2005 :  21:02:05  Bilgileri Göster  MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
aylardır deniyorum hala geçemedim save'si varmı varsa gönderebilirmisiniz
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 17/10/2005 :  21:48:27  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sadece o bölüm geçilmiş çok zor bulman.Ancak 100% save bulabilirsin yani oyunun tamamen bitirilmişi.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/10/2005 :  15:08:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya sinema görevini bi açıklar mısın? Ne yaptığını kabaca da olsa bi anlat ben söylerim
Sayfanın En Üstüne Git

MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/10/2005 :  00:00:04  Bilgileri Göster  MUHAMMED GÜLAL AKYÜREK için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya filyeleri dağıtma görevini bitiremiyorum yani beceremiyorum
varsa sace'sini yollarmısınız
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000