AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 call of duty ve hard truck bölümü olsunn!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 14/10/2005 :  22:38:13  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yetkililere duyurulur!:D BEN BU SİTEYE UZUN SÜREDİR ÜYEYİM VE SİTEDE CALL OF DUTY VE HARD TRUCK OYUNLARIYLA İLGİLİ KONULAR AÇILSIN LÜTFENNN.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/10/2005 :  22:44:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Konular açılıyor zaten. Biz bahsettiğin şeylere bölüm demeyi tercih ediyoruz :)

Ne Call of Duty, ne de Hard Truck hakkında, bölüm açmamımızı düşündürecek kadar mesaj gelmiyor. Bu yüzden açmak gereksiz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 15/10/2005 :  09:32:01  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bencede call of duty bölümü olasa iyi olurdu.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 15/10/2005 :  13:03:34  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Call of Duty için değilde genel olarak 2.Dünya Savaşı ile ilgili oyunlar için genel bir bölüm açılabilir.Bence baya ilgi görür.Zaten 2.D.S konulu oyunlar çok tutuluyor.Ama kaliteli olanları bulmak zor. Bide bişi sorucam Call of Duty 2 çıkış tarihi hakkında bir bilginiz var mıArtık beklemeye dayanamıyorum

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 15/10/2005 :  13:20:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Böyle değişik bölümlerin açılması ile kavram karmaşası yaşarız. O zaman Call of Duty, FPS bölümüne mi 2.Dünya Savaşı ile ilgili oyunlara mı açılacak şeklinde durumlar oluşur örneğin.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/10/2005 :  13:21:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Call of Duty, mesajlar açısından pek ilgi gören bir oyun değil. FPS bölümümüz talebi karşılamaya yetiyor. Belki ikinci oyun çıktığında düşünebiliriz.

Forumuzda oyunlara özel bölümler ve türlere özel bölümler açıyoruz. 2. Dünya Savaşı konulu oyunlar gibi bir bölüm oldukça genel olur.

Oyunun çıkış tarihi için 2005 Sonbaharı diyorlar. Tam tarihini bilmiyorum, fazla araştıramadım ama yakında çıkar :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000