AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 call of duty nin ilk kısmı/ yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

kongoros
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/10/2005 :  22:08:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun daha basındayım . sılah vuruşlarını yaptım sonra gelen her bır pencere ve kapıdan bomba at gorevını tamam layamadım .benım gorebıldıgım bır kapı (sol duvarın yanın da) ve de bır pencere(ortalarda) buralara ne kadar bom ba attımsa gorev tamamlanmadı ve baska akpı veye pencere goremedım ... yardım edersenız sevınırım teşekkurlerrr..............yanı yanlız bırer tane mı var yok sa benım goremedıgım baska kapıo ve pencereler mı var

jyjjyj

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 15/10/2005 :  01:22:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer pencereden içeri bombaları attıysan, görevin bitmesi lazım.Tam hatırlamıyorum,orada bir kapı var kapıdan çıkmayı dene...
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 15/10/2005 :  13:10:48  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırladığım kadarı ile eleman senden bombaları bide duvarın köşesinden sarkarak atmanı istiyordu.Standart olarak Q ve E tuşları ile sarkıyorsun sanırım.Bide böyle dene.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

kongoros
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/10/2005 :  14:04:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kardeşler saolun sorun benıom bılgısayarın okuyucusunda ımış . cd nın ıkıncı kısmını yuklerken duraklıyordu heralde dosyaları yuklerken tam okuyamıyor cd okuyucu bundan dolayı pencere ve duvarları çoğu zaman gostermıyor yanı nalıcanız okuyucu yu degıştırmek lazım galıba

jyjjyj
Sayfanın En Üstüne Git

kongoros
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/10/2005 :  14:05:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla

bu formu nasıl kapatacam gereksız yere durmesın dıye iletı yı buraya yazınn.......................................................................................................................

jyjjyj
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 15/10/2005 :  14:18:37  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer sorun cd-rom'da ise şöyle bişi yapalım şurdan http://www.elpros.si/CDCheck/download.php CD Check'i indir ve cddeki dosyaları hdd'ye kopyala.Bide bu şekilde yüklemeyi dene.

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000